to su ti iste karte s tim sto je jedna fabricki OC i ima mozda malo bolje hladjenje i kosta 50 evra vise, sad dal te dve stvari vrede toliko, ne vrede... Tako da Leadtek bi bio logican izbor izmedju te dve...
Ili ako ti se daje preko 200 evra uzmes 560 Ti mada tu imas i Radeon HD 6950 koji je jos malo brzi a kosta isto oko 200 evra...
Mislim da bi prica o procesoru izasla van okvira ove teme. U perspektivi mi je prelazak na novu platformu pa sam u obzir uzeo GTX560 kao najslabiji model ispod koga necu ici, mada u zavisnosti od para moglo bi da se desi da legne i neka jaca karta tipa GTX570 ili neka iz ATI tabora kao 6950 pa cak i 6970. Mozda sam temu trebao drugacije da formulisem. Na primer razlika u performansama izmedju referentnih i OC kartica sa boljim hladjenjem.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.