Atlon 2, msi n68, safir 4350, 2 gb ram, XP sp 3 4 komada racunara koje koristim u radu sa klincima sa posebnim potrebama, izmedju rada i odmora poigra se i neka igrica.
Problem je sto neke igre prestaju da rade /turtle odissey, sniper/ sa porukom da ne nalaze dx 8 ili higher video card, ili javljaju problem sa directx-om. Do pre neki dan sve je radilo ok, a sad odjednom nece. Na istim kompovima radi virtua tenis 3, street race, i jos par zahtevnijih igara.
Cvrcim za ovaj turtle odissey jer je odlicna igra za vezbanje prstiju, a i nije mi jasno kako je htelo a sada nece da radi. Gledam neke novije drajvere za ati, nisam dosad skidao sa neta, uvek stavljam fabricke drajvere. probao sam reinstalaciju drajvera sa fabrickog cda i corak. Ako moze pomoc, zahvalan unapred!
Mnogi bi dupe dali da decu odvoje od igrica, narani svinje i ne diraj ništa.
Ako baš moraš, apdejtuj directx i instaliraj najnovije drajvere sa amd-ovog sajta naravno. Sumnjam da ti otkazuju karte ako kako si rekao u zahtevnijim igrama rade kako treba, pre bi rekao da ti se windows uprljao, preskeniraj nečim da vidiš ima li gostiju a ako ništa ne pomogne reinstall će da ga izvede na pravi put.
Kao sto rece vladarko , nesto si odradio - instalirao sto je pojebalo do tadasnju idilu, seti se ako mozes sta si poslednje instalirao , sta god to bilo, drajver igrica neki softver...?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Ako sam dobro razumeo: osvežavanje je bilo iščašeno, kao u nekim slučajevima 59 Hz i slično?
Pozdrav!
Vlada
:: Cuti dobro je da je bila takva glupost, kao sto smo svi ovde pretpostavili :: a ne da stvarno crkavaju graficke :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.