Interesuju me misljenja i iskustva sa ovim monitorom.Gledam po netu i za sada nisam naleteo na neke ozbiljne mane monitora.Bas me je prijatno iznenadila odnos cena=>kvalitet.Monitor bi najvise koristio za rad u 3d maxu i gledanje filmova.Wide nije bio bas moj prvi izbor ali kad nema drugo :) .A ako neko ima neku preporuku za neki drugi monitor (20-21`) bas za rad u 3d maxu...savet uvek dobro dosao...
Kupio sam ga ja pre 15-ak dana i monitor je EXTRA(ispravka, ima 20,4 inca :)).Koristim ga i za filmove i za igre,3d max isto i monitor je brutalan.Sve se prilagodjava wide screen-u, tako da ces samo jos vise uzivati.Neces naci bolji monitor sa boljim karakteristikama i za vise para + mozda je to nekom nebitno ali i prelepo izgleda.
wow! e ovo se zove brz odgovor :) ma vidim ja da je monitor extra nego mi bilo nekako cudno...prosto nestvarno :) pa reko da proverim za svaki slucaj...
hehe brzi gonzales...ariba ariba:)..znam i meni je bilo cudno kada sam kupovao ali raspitivajuci se video sam da je to standardno za LG.Niti ikog reklamiram niti ijednu firmu zato mogu i da ti kazem,gledao sam dosta monitora ali kada sam nasao lg i raspitao se,nisam se ni 2 sec. dvoumio koji da uzmem.I ja sam bio skeptican najvise sto se tice wide screen-a ali me je prijatno iznenadilo,svi filmovi kao i sve igre se prave za wide sad,neces primetiti razliku (osim u povecanju kvaliteta i vecoj slici :)..i jos nesto,ako uzimas lg obavezno nabavi (ako nemas ) kartu sa DVI izlazom
Monitor je dobar. Za taj novac nudi svakako dovoljno, ali ...
Pre kupovine, trazi da ti ga otpakuju i obavezno prikace na DVI. Ovi monitori u velikom broju skucajeva imaju problem sa DVI ulazom. Dakle, kada se upali preko DVI 10-15 minuta gledaj da nema neki mrtav pixel. Inace, ako se izbegnu ova dva potencijalna problema, bices zadovoljan kao brzi gonzales .)
hehe ariba ariba :)...to se podrazumeva prilkom kupovine bilo kog lcd,tft ekrana...da li radi DVI..da li ima mrtvih pixela, dal i ima isijavanja na ivicama...trazi dok ne nadjes a posle si miran
Ko sto rekoh imam ga pola godine, i nemam nekih zamerki sem mozda na postolje koje je prilicno slabasno za njegovu masu, i to mu je jedina mana, sve ostalo je vise nego prihvatljivo. Ognjeni kaze da ga koristi za filmove, a ja ti kazem da nij jedan tft nikad nece prismrdeti jednom CRT monitoru za gledanje filmova. Ja racunar koristim uglavnom za AutoCAD, malo surfa i poneku tabelicu za BQ, tu je ovaj LG L204wt savrsen jer mozes da da otvoris dva exel fajla i komforno radis sa oba.
Vredi svake pare, ja sam ga kupio u kutiji bez probe (298â¬), kad sam ga kupovao bila je nestasica 20` tft montora pa nisam mogao da ga probam pre kuce, nema mrtvih nema problema sa DVI, ali pazi koju karticu imas cini mi se da ne mogu sve da ti pruze uzivanje u wide formatu, kod ATI-ja minimum je 9550, a za nVidiju ne znam.
Trenutno je cini mi se najjeftiniji u Euroliknku i kosta 22990 dianra.
hmmm to ce vec biti malo problem,posto ne kupujem u bg nego u pancevo,a pancevci naravno uzimaju robu od bg...pa posto njima ne stoji sto kazu na lageru nego narucuju po potrebi...najverovatnije necu moci da probam...
:: hmmm to ce vec biti malo problem,posto ne kupujem u bg nego u pancevo,a pancevci naravno uzimaju robu od bg...pa posto njima ne stoji sto kazu na lageru nego narucuju po potrebi...najverovatnije necu moci da probam.. :: ::
400 dinara za gorivo u kupis u beogradu i prodjes tih 400 din jeftinije, a gledas sta kupis...
NIKAD se ne kupuje lcd,tft monitor bez probe..cak i da kod prijatelja u firmi kupujes prvo probas,posle ce ti kano biti kad dodjes kuci,prosao brzi voz.A sto se tice filmova, ne znam kakvih si problema imao ?Svaki film ti ima opciju za wide screen i savrseno mi je skavi izgledao
Nema to veze sa filmovima nego sa plejerima, tamo podesavas da li ce biti 16:10, 9:5 ili 5:4, mozes i neke specificne odnose horizontale i vertikale da zadajes. I to stvarno nema veze sa filmovima. Ja recimo radim sebi divx sa minimum 720 tacaka po horizontali i kad to kasnije razvucem u na ceo ekran to izgleda potpuno drugacije nego na CRT monitoru, na TFT je nekako losije zasto nemam pojma, mozda je to samo moj subjektivni utisak. Na CRT-u samo mogao da ih gledam i sedeci sa racunarom a na TFT-u moram da se odmaknem, mozda je do ostrine slike ali meni se ne dopada.
Zaboravio sam da napomenem da igre rade odlicno, novije imaju i 16:10 rezoluciju, a ostale se razvlace ali tako da se ni ne primecuje, mada je bilo nekih (starijih) koje nisu bile preko celog ekrana nego ko da je 19`.
razmislio,video,itd... za te pare koliko je ovaj lg nisam ni video ni jedan sa slicnim karakteristikama...nisam neki strucnjak za tft monitore ali koliko sam skapirao izmedju ostalog kontrast je dosta bitan kod tft.ovaj lg ima 2000:1 dok ostali ne mogu ni da predju 1000.ostale karakteristike su manje vise iste...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.