vec 2-3 dana kako mi se svaki drugi put kad udjem u catalyst control center monitor zamrzne na 3 sekunde i pocrni a za 5 sekundi se vrati na normalu i win(win 7) mi izbaci ono obavestenje ` amd driver stopped working and recover successifully` driver je 11.11!!a isto se desava i sa 11.10 i 10.10 ...karta je iz potpisa...STA DA MU RADIM???? DA ZABORAVIH-stalno mi se u catalyst-u u onom ati overdrive ukljucuje (tj stiklira )ona opcija enable manual fan control i kolko god da je ja namestim ona se sama sledeci put vrati na 70% fan....wtf???
pa vrati prethodni driver koji ti je radio normalno(system restore)..
:: vec 2-3 dana kako mi se svaki drugi put kad udjem u catalyst control center monitor zamrzne na 3 sekunde i pocrni a za 5 sekundi se vrati na normalu i win(win 7) mi izbaci ono obavestenje ` amd driver stopped working and recover successifully` driver je 11.11!!a isto se desava i sa 11.10 i 10.10 ...karta je iz potpisa...STA DA MU RADIM??? :: DA ZABORAVIH-stalno mi se u catalyst-u u onom ati overdrive ukljucuje (tj stiklira )ona opcija enable manual fan control i kolko god da je ja namestim ona se sama sledeci put vrati na 70% fan....wtf??? :: :: core2duo e8400(oc 3.8ghz hyper212+) :: kingston ddr2 4 gb :: asus p5k-e :: wd 500gb :: saphhire 6870(default za sada) :: chief. gps 550 ab-a chief.bx01b-b-b :: samsung 2233bw
sys restore - -isto se desava!!ovaj 11.11 je lepo radio nekih 15tak dana- ovo je pocelo pre 3 dana sa njim da se desava!pa sam probao ostale (koje imam na ext hardu)-i sa njima isto!!!!!!!!!?????
pa jedino da probas na nekom drugom racunaru (da te postedim muka instaliranja novog win-a) sa drajverom 11.11
:: sys restore - -isto se desava!!ovaj 11.11 je lepo radio nekih 15tak dana- ovo je pocelo pre 3 dana sa njim da se desava!pa sam probao ostale (koje imam na ext hardu)-i sa njima isto!!!!!!!!!???? :: :: core2duo e8400(oc 3.8ghz hyper212+) :: kingston ddr2 4 gb :: asus p5k-e :: wd 500gb :: saphhire 6870(default za sada) :: chief. gps 550 ab-a chief.bx01b-b-b :: samsung 2233bw :: ::
Izvadi graficku, odvoj hladnjak i izduvaj, ocisti, stavi novu termalnu pastu, vrati sve opet , vrati grafu i instaliraj koju god hoces verziju driver-a nije bitno, radice, AMAN ZAMAN ...OVO TREBA SVAKIH MESEC DANA RADITI, NIJE TO STAVIS I CERAS DO IZNEMOGLOSTI, NABIJA TI TEMPERATURU GRAFA...iako pise da sve one rade i do cak 90 C , od toga nema nista , vec oko 50C svaka pocinje da seca jer su generalno kuleri na istim BIG SHIT , pa i auto kupis pa odrzavas e isto to je i PC AKO NISTE ZNALI!!! CISCENJE REDOVNO I SVE JE OK LENCUGE MADE IN SERBIA....
LOL Na svakih mesec dana? Ja sam cuo da to treba raditi na svake tri nedelje...
S1000RR
:: Izvadi graficku, odvoj hladnjak i izduvaj, ocisti, stavi novu termalnu pastu, vrati sve opet , vrati grafu i instaliraj koju god hoces verziju driver-a nije bitno, radice, AMAN ZAMAN ...OVO TREBA SVAKIH MESEC DANA RADITI, NIJE TO STAVIS I CERAS DO IZNEMOGLOSTI, NABIJA TI TEMPERATURU GRAFA...iako pise da sve one rade i do cak 90 C , od toga nema nista , vec oko 50C svaka pocinje da seca jer su generalno kuleri na istim BIG SHIT , pa i auto kupis pa odrzavas e isto to je i PC AKO NISTE ZNALI!!! CISCENJE REDOVNO I SVE JE OK LENCUGE MADE IN SERBIA... :: :: ::
to sam ja( i to najcesce nedeljom-posto sam tad uglavnom kuci) grafika je stara mesec dana i ne pada mi na pamet da joj skidam kuler menjam pastu etc!!!ni jednom nije presla 62-63C(3d mark,heaven benchmark) u igrama ne dolazi ni do 60... iako mi je u kuci oko 25-26C u idle mi je karta http://goo.gl/zOrnc - -TO SAMO DA RAZBIJEM SUMNJE O PREGREVANJU,LENJOSTI ITD...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.