Pozdrav ljudi Posto sam jos uvek korisnik crt monitora, planiram da kupim monitor za gaming pc, uglavnom igram rpg i rts, slabije fps tako da mi odziv nije toliko bitan. Graficka mi je 6850. Ne razumem se bas nesto u monitore pa mi treba vas savet. Budzet mi je 17000 din.
Izvini brate ako ti je zasmetala tema. Znam da ima dosta slicnih tema, ali novi monitori izlaze svakodnevno i iskustva se stalno menjaju, pa sam zato postavio. Ako nekom smeta post, nemojte odgovarati na njega. Hvala ti na odgovoru, obraticu paznju na taj dell.
http://goo.gl/rsgkB ali posto ce vecina verovatno biti za ovaj Dell IPS, i ja sam, za te pare stvarno nema bolje kupovine.
:: :: Pozdrav ljud :: Posto sam jos uvek korisnik crt monitora, planiram da kupim monitor za gaming pc, uglavnom igram rpg i rts, slabije fps tako da mi odziv nije toliko bitan. Graficka mi je 6850. Ne razumem se bas nesto u monitore pa mi treba vas savet. Budzet mi je 17000 din.
Novi monitori ne izlaze svakodnevno, niti se iskustva menjaju. Monitor je monitor... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Izvini brate ako ti je zasmetala tema. Znam da ima dosta slicnih tema, ali novi monitori izlaze svakodnevno i iskustva se stalno menjaju, pa sam zato postavio. Ako nekom smeta post, nemojte odgovarati na njega. Hvala ti na odgovoru, obraticu paznju na taj dell. ::
Svi preporucuju taj DELL U2312HM , samo ne znam koliko njih ga IMA ??? Probalo licno ... Ja imam model pre njega i zadovoljan sam ... Ovo bi trebalo da bude njegov naslednik ... Sacekaj jos neki odgovor ...
... i otisao jutros u radnju u Savskoj. Imaju jos 2 komada u nekoj levoj radnji (u Savskoj nema). Platio ga i sad sutra treba ga isporuce... Malo mi smrducka ova cena, previse dobro zvuci, valjda mi nece upadne neki feler, dell valjda do 6 zamrznutih piksela smatra da je ok...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Hajde, kad ga raspakuješ napiši neke utiske u ovoj temi (ja do sada nisam raspakivao taj monior! )
Pozdrav!
Vlada
:: ... gde se fale Dell-ovi, ja sinoc naleteo na akciju :: http://www.tehnomanija.rs/katalog/dell-24-led-lcd-monitor-u-2412m.htm :: :: ... i otisao jutros u radnju u Savskoj. Imaju jos 2 komada u nekoj levoj radnji (u Savskoj nema). Platio ga i sad sutra treba ga isporuce... Malo mi smrducka ova cena, previse dobro zvuci, valjda mi nece upadne neki feler, dell valjda do 6 zamrznutih piksela smatra da je ok.. :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW :: ::
Zvao je drugar moj sad, hteo je sebi dva da uzme. Kažu mu da su oko 12 sati danas dobili 10 komada i svi su otišli. Neće dolaziti više na akciju. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Znas sta i razmisljao sam da uzmem oba, al stvarno sto i ti kazes, nesto tu nije u redu... Mislim, ako sve bude ok, onda mi je ovo user godine... E sad, rekao je lik u radnji, u roku od 7 dana mozes da ga zamenis/vratis bilo sta da nije u redu, cak i za 1 piksel, sto opet zvuci neverovatno za radnju u zemlji Srbiji... Al da ne baksuziram, javljam sutra ako ga dovezu (pazi jos i ako isporuka bude sutra kako su obecali, onda stvarno mora da sam u Matriksu, to je nemoguce:) kakvi su utisci...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
:: uzmi oba ako su po toj ceni :-))) , nesto tu nije uredu, to je IPS panel, pise na sajtu dell-a :: http://goo.gl/bcuK :: :: ::
Evo juce su mi doneli monitor pa da prenesem utiske... Znaci, za 17.899,00 kinti sam dobio Dell 2412M A01 reviziju, proizveden u Avgustu ove godine (Made in China). Ovi iz Tehno**nije su u minut ispostovali kad su rekli da ce doci... Raspakovao sam ga i uz jedan potez i ``klik``, stalak sam povezao sa monitorom.
Kvalitet izrade: Prvo sto me je odusevilo je kvalitet izrade. Mat plastika ne skuplja otiske prstiju a fino izgleda. Monitor se rotira, tiltuje, okrece, podize spusta znaci odusevio sam se. Pritom sve to radis a nema osecaja jeftinoce plastike i nema da se monitor ljulja i deluje kao da ce da padne svakog trena, nego bre odmah ostavlja utisak mnogo ozbiljnijeg monitora.
Kvalitet slike: Uradio sam miror sa mojim Samsungom 226CW da uporedim i odmah na pozadini kad gledas sliku mozes da vidis razliku... Pustio sam LOTR BDrip onaj deo kad je bitka za Minas Tirit. Prva stvar je sto 226CW ne moze da se tiltuje napred, a stoji mi relativno visoko, i onda kad se uvalim u fotelju da gledam film, slika je odma drasticno tamnija. Kod 2412M toga nema. Boje se blago menjaju tek pod nekim ekstremnim uglovima.
Nema felera: Ja sam stvarno bio sumnjicav jos prekljuce kad sam video akcijsku cenu i mislio sam da ima neka fora, al evo za sad zaista, nema nista da sam primetio, sve u najboljem redu. Steta samo sto nisam uzeo 2 komada kad sam imao priliku...
Odziv: Sad dal je 8ms mnogo il ne ne znam, ja nisam bas tolka picajzla da primecujem do najsitnijih detalja, doduse nisam ga jos ne znam kolko ni koristio, al za sada nisam primetio kao sto su neki likovi na IT svetu komentarisali da je ghosting nenormalan da su se zajebali sto su ga uzeli, dal oni stvarno imaju tako ostro oko il ne, ne znam... Meni je sve ok...
Uz monitor su isli digitalni, analogni kabl, strujni naravno, moram samo da kupim usb kabl...
Stvarno za sada svaka preporuka svima, cak i po redovnoj ceni monitor je stvarno vrhunski, a sta su ovi radili i kako im se isplatilo toliko da spuste cenu ne znam, uglavnom, zajebo se nisam u svakom slucaju...
:: Uh, mislim da si olično prošao :: :: Hajde, kad ga raspakuješ napiši neke utiske u ovoj temi (ja do sada nisam raspakivao taj monior! :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: ... gde se fale Dell-ovi, ja sinoc naleteo na akciju :: :: http://www.tehnomanija.rs/katalog/dell-24-led-lcd-monitor-u-2412m.htm :: :: :: :: ... i otisao jutros u radnju u Savskoj. Imaju jos 2 komada u nekoj levoj radnji (u Savskoj nema). Platio ga i sad sutra treba ga isporuce... Malo mi smrducka ova cena, previse dobro zvuci, valjda mi nece upadne neki feler, dell valjda do 6 zamrznutih piksela smatra da je ok.. :: :: :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.