prvo odma da mi razjasnite, ko zna. kolko sam se raspitivao da bi uzeli preko nekog penzionera navedeni proizvod, taj penzioner mora da ima penziju najmanje 18k buđona.. a jel zna neko neku radnju gde ima ovo čudo da se pazari a da daju na čekove bez obzira na penziju? hvala!
Moje pitanje je zašto baš EVGA? `Oću i ja nov audi A5 na čekove! :)
08.12.2011. 23:10
status: user broj poruka: 3241
Imaš radnje koje daju čekovima na odloženo, ali sve osim EVGA.Ne morate svi da verujete W da je Bog napravio EVGA, Corsair i Asus, i da je sve ostalo daleko ispod njih... Jedino da pitaš na Ebay-u da li daju na odloženo. :)
A penzioneri su jedina opcija zato što su svi zaposleni prezaduženi karticama, kreditima,... i zadnja stvar na koje bi trošili čekove su grafičke karte...preči je Tempo, Maxi,...
Pa mora da bude u mom slučaju penzos (keva) jer su i brat i otac muzičari, a ja šljakam preko studentske. Dal ti neko ovde deli mišljenje da je neko dovoljno blesav da daje meni na otplatu koji nemam stalna primanja? (Da se tako izrazim) a evgu hoću iz razloga... pa eto hoću nju.. nekako mi se ona najviše sviđa a i nije skupa... I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Imaš ujedno u komentarima i druga Wladu, pa ako ga lepo zamoliš i kažeš da obožavaš EVGA, možda ti on kupi tj. pokloni grafu.On bar ima para k`o blata.Ali moraš lepo da ga zamoliš i da napišeš 1000 puta na svom wall-u na facepuke-u `EVGA je zakon!`... :)
:: :: Pa mora da bude u mom slučaju penzos (keva) jer su i brat i otac muzičari, a ja šljakam preko studentske. Dal ti neko ovde deli mišljenje da je neko dovoljno blesav da daje meni na otplatu koji nemam stalna primanja? (Da se tako izrazim :: a evgu hoću iz razloga... pa eto hoću nju.. nekako mi se ona najviše sviđa a i nije skupa.. :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Odmah ću pohrliti da kupim msi ili gbyte... koji vam je bre, šta padate u vatru?! Moja lična stvar šta ću kupim. Što je neko od vas kupio gainward ili palit? U inat ljudima koji kupuju asus? Dosta bre više sa tim glupim forama.. ili je i to ok ako imate 12 godina.. a novu generaciju ne čekam jer ako stalno budem čekao novu, nikad ništa neću ni kupiti
A ljudima koji su mi stvarno dali normalan odgovor, hvala... I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.