Obzirom da je grafička ATI HD 3850 AGPO na kompu koji sam nasledio od sina odslužila svoje moram pod hitno da za mene i ćerku kupim novu MB CPU i memoriju Nova konfiguracija će isključivo služiti za pristup Internetu filmove bez instaliranj bilo koje igrice. Budžet mi je ograničen pa me je prodavac savetovao da uzmem MB sa integrisanim grafičkim čipom uz napomenu da je to sada bolje od ove AGP kartice. Predlog MB Asus P8H61-M - predlog prodavac CPU Intel i3 - 2100 - moj zahtev memorija 2x4Gb Kingston 1333 Da li je taj čip na kartici dovoljan za moju upotrebu i ima li predloga za neku drugu MB. Hvala unapred
To što si odabrao odradiće ti to što si naveo bez problema ali ako ti već komp služi samo za internet i filmove možeš slobodno da uzmeš athlon II x2 250 i neku 880g ploču i uštediš 5000 din. Black Wolf
Tu ti je grafika na CPUu, a ne na ploči, dovoljna je za tvoje potrebe. Ipak, besmisleno je da daješ 160€ za CPU+MB (95+70€) samo da bi surfovao i gledao filmove. AKo insistiraš na intelu, uzmi pentium G630 (60€) ili čak celeron g530 (37€) i bićeš zadovoljan.
ali Intelova integrisana grafika NE. Dakle, ako hoćeš integrušu, samo AMD. Intel po tom pitanju još mora da uči, videćemo kakvo će stanje biti sa Ajvijem i 3 puta boljom grafikom u njemu. Plašim se samo da ne bude: 3×0=0 Pogledaj cene AMD Fusion procesora!
za surf i net super, takođe i za filmove svih vrsta snimaka ...jeftino i `račun za struju friendly` Samo još ram da se uzme - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Salis se? Nadam se da se salis da je integrisana Intelova solucija u rangu sa 3850?
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Korektno, sve te H61 ploče su manje-više isti stojko :: :: Te integruše i nisu za neko igranje svežijih naslova ali će sve ostalo da odradi kako treba, verovatno i jeste kao ta tvoja 3850 agp :: ::
prosto i jednostavno, UZMI, pa ako ti graficka ne bude odgovarala dokupis neku jacu i metnes u PCI-e..
:: :: Obzirom da je grafička ATI HD 3850 AGPO na kompu koji sam nasledio od sina odslužila svoje moram pod hitno da za mene i ćerku kupim novu MB CPU i memorij :: Nova konfiguracija će isključivo služiti za pristup Internetu filmove bez instaliranj bilo koje igrice. Budžet mi je ograničen pa me je :: prodavac savetovao da uzmem MB sa integrisanim grafičkim čipom uz napomenu da je to sada bolje od ove AGP kartice :: Predlog :: MB Asus P8H61-M - predlog prodavac :: CPU Intel i3 - 2100 - moj zahtev :: memorija 2x4Gb Kingston 133 :: Da li je taj čip na kartici dovoljan za moju upotrebu i ima li predloga za neku drugu MB. Hvala unapre ::
Naravno, integruša na sendiju jeste mnogo bolja od ranijih ali nije baš toliko, dođe u najboljem slučaju nešto kao 8500-8600gt. Mislim, neće se naigrati s njom u svakom slučaju.
:: Salis se? Nadam se da se salis da je integrisana Intelova solucija u rangu sa 3850 :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.