Ovu 4850 1GB ddr5 imam u svojem ratchunjalu i dobra je...osim sto mi ne da instalirati drajvere..jer je win7 vidi kao ati mobility radeon...i sto mi zbogradi toga treperi ceo ekran kad otidnem na youtubea...i sto...ma,svejedno,igrice rade..Treba neka sa manjom potrosnjom,napajanje je coolermaster 350w.
Uzeli smo ortak i ja tu kartu. Ovako skini sa amd-ovog sajta drajver za nju ali bez ccc-a (meni lepo radi i sa njim ali njemu nece kaze nesto mu nije ok). A za youtube iskruci hardwersku akseleraciju za flash player i treperenje ce nestati(desni klik na neki video na youtubu pa settings i odstikliraj enable hardware acceleration) Za ovo pare karta je keva, malo bucan kuler ali sam stavio svoju neku 9-ku pa cuti, sada se malo igram sa klokovima.
Uspelo je...:) Hvala ti hajducino.Ja sam ranije disejblovao hardversku akceleraciju u browseru ali nisam na you tube.Sad nema onih gluposti sa treperenjem.Jos jednom hvala.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.