od vesti, kakve veze ima karta koja je sporija od HD 6950 i malo bolja od HD6870 sa 560 Ti 448 koja je na nivou GTX 570 i HD 6970, niti su cenovno slicne, niti po performansama...
Sto se tice same HD 6930, bice ok karta, sigurno ce biti malo brza od GTX 560 bez Ti a sa cenom tu negde... I da, HD 6930 ce biti solidno resenje za crossfire, ima manji default klok tako da ce se verovanto i solidno klokovati !
A kroz mesec-dva, eto vam iste te karte pod nazivom...7830 (re-branding). E moj Miloše (ili to piše Miloševa Kaća?)... - - - - - - AMD=Advanced Marketing Deception
I ja mislim da između 6870 i 6950 nema mesta za još jednu kartu, osim ako je ne prave isključivo da bi se otarasili viška silicijuma od kajmana ko što i piše u članku.
... da na skljaštreni proizvod jedne firme ide skljaštreni druge, to je to. Ali mi to volemo, em ono em ovo, pa se pallamoodi do besvesti koja je bolja i tako, trla baba forum da joj prođe dan. A tek rebranding što je dobar!!! Nego se bojim da će onda zeleni ljubitelji nvidije, koji su izdresirani na rebranding, listom preći u crveni tabor, čisto iz navike!!! Ko će onda živ ostati od saveta za instaliranje ati drajvera? Bog da nas sačuva takvog ishoda, kada ga je već neko zazvao.
Kakav crni odgovor! Prvo GTX 560 Ti je negde tu kao 6950 2GB,negde brzi negde sporiji. Ova karta nema prostora da se uglavi,jedino da se bori sa GTX560 (without Ti ) a to opet zalazi u rang 6870! E bas su smesni.Posto potom samo da nesto izbace.Vidi se koliko su ocajni. Tuga..Cayman arhitekutura..Muahahaha..So funny.
Korisnici mu dodju male lepe okrugle prasice koje kompanije muzu. A GPU mu dodje pomija, nekoj gici premium a nekoj sto ostane od premiuma. Naravno uznu Vam slaninu i za jedno i za drugo.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.