to je posledica izjedanja magicnih pecuraka, cim prodje dejstvo neces vise videti sarene linije.
Salu na stranu, ovo sam vidjao na monitorima u gradskom prevozu. Moja pretpostavka je da je nesto naprslo od silnog truckanja, te pitaj svog komsiju da ga nije slucajno oborio, ispustio (monitor jelte).
Takodje, mislim da mu nema spasa. support normality
Nego, pravo da ti kažem, teško da je to nekako bilo do njega (ovaj kvar) jer je lik picajzla, čuva stvari toliko da je to nekad jezivo. Možda je monitor sjebala prekomerna doza čuvanja :)
Ako mu nema spasa, čovek ima da padne u depresiju :) a jebiga, pta da se radi .... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
nego u onim likovimakoji rade po skladistima u koje monitori svracaju bez prodavnica ne znaju, jadni, sta znaci oznaka FRAGILE ili casa nacrtana na kutiji (da ne spominjem THIS SIDE UP)
:: nego u onim likovimakoji rade po skladistima u koje monitori svracaju bez prodavnic :: ne znaju, jadni, sta znaci oznaka FRAGILE ili casa nacrtana na kutiji (da ne spominjem THIS SIDE UP :: :: :: ulsi :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.