Stvari stoje ovako , drug trenutno ima : Intel 631 Msi G41 P26 GF8600 6gb ddr3 420w (26a 12 grana) 500gb hard Inace procesor , grafa i napajanje su moji , pa je plan da ih on polako menja kad za to ima para posto meni te komponente nisu potrebne . Plan je sledeci da sada kupi grafu , za mesec dva napajanje i na kraju procesor. Za grafu max 6500 din (i to je mnogo ali snaci ce se nekako) ja sam mu predlozio 6670 1gb ddr5 ili 6750 1gb ddr3 posto ne znam koliko je usporena zbog ddr3. Ako vi imate predlog neke druge grafe predlozite , inace proc ce biti intel e5800 ili e6600 (to su jedini 775 procesori koje moze da priusti) . INACE samo da napomenem da od prodaje ovih komponenti i prelaska nema nista, jer je i ova kupovina veliko natezanje. Hvala unapred.
Pre svega hvala momci na predlozima, izgleda drug se jos uvek dvoumi izmedju gts450 1gb ddr5 sa skoro 3 god garancije i Ati 5770 1gb ddr5 ali garancija jos 2-3 meseca , zna da je 5770 bolja ali mislim da ce se opredeliti za nvidiu zbog garancije. Zanima me moze li ona da mu radi normalno sa ovim Inteleom 631 (ili 630 nije ni bitno koji je tacno) dok ne kupi nov proc , a takodje me zanima koliko vredi gts450 512mb ddr5 jer razmisljam da je kupim sebi sve sto treba da pokrene je heroje 5 (kao i dotu i fm12 al to radi sa integrusama). Hvala unapred.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.