nešto mene kopka da trošim novac, al mi nije jasno da li je izvodljivo sledeće: uzmemo npr da pazarim još jedan monitor. e sad, da li je moguće da mi ISTOVREMENO na jednom monitoru bude desktop, tj. kojekakvi mesendžeri i šta već, dok se na drugom igram? takođe, da li je moguće prebacivanje šta će na kom monitoru da se prikazuje. glavni monitor bi mi bio na centru stola, tj da gledam pravo u njega, a `pomoćni` malo desno, pa sad, dok se ne igram, gledam u ovaj centralni i radim šta već, a kad upalim nešto, prebacim igru na centralni a desktop na onaj desno? jel izvodljivo uopšte takvo deljenje? trenutno imam gts250 ali nadam se da će padne nešzo ozbiljnije uskoro... mada mi ne zapinje uopšte... ili je možda izvodljivo na amd-u.. hvala!
Imaš više modova u drajverima grafičke, kako da se koristi, od proširenog desktopa do kloniranja... probaš, muvaš i ostaviš. Da se na jednom igraš a na drugom bleji nešto drugo, to kanda, neće lako ići. Može, ali uz prevelike žrtve u performansama igre (igra u prozoru... ili emulatoru).
i vga-dvi adapter probacu veceras, pa javljam kako ide
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.