Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
podela slike na više monitora
STRANA 1 OD 1
nisque podela slike na više monitora 28.11.2011. 17:17 T40604

status: user
broj poruka: 1060
nešto mene kopka da trošim novac, al mi nije jasno da li je izvodljivo sledeće:
uzmemo npr da pazarim još jedan monitor. e sad, da li je moguće da mi ISTOVREMENO na jednom monitoru bude desktop, tj. kojekakvi mesendžeri i šta već, dok se na drugom igram? takođe, da li je moguće prebacivanje šta će na kom monitoru da se prikazuje. glavni monitor bi mi bio na centru stola, tj da gledam pravo u njega, a `pomoćni` malo desno, pa sad, dok se ne igram, gledam u ovaj centralni i radim šta već, a kad upalim nešto, prebacim igru na centralni a desktop na onaj desno? jel izvodljivo uopšte takvo deljenje? trenutno imam gts250 ali nadam se da će padne nešzo ozbiljnije uskoro... mada mi ne zapinje uopšte... ili je možda izvodljivo na amd-u..
hvala!

I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Prvo jok drugo da 28.11.2011. 17:36 #380496

broj poruka: 6650
Imaš više modova u drajverima grafičke, kako da se koristi, od proširenog desktopa do kloniranja... probaš, muvaš i ostaviš. Da se na jednom igraš a na drugom bleji nešto drugo, to kanda, neće lako ići. Može, ali uz prevelike žrtve u performansama igre (igra u prozoru... ili emulatoru).

Budale veruju u sreću.

nisque re: Prvo jok drugo da 28.11.2011. 17:53 #380497

a jebo ga pas, a totalno je gikovska fora.. nego nekom mora dignem monitor da se igram sa tija podešavanja... majka mu stara...

ribolovac Ako nadjem vremena 28.11.2011. 19:57 #380522

broj poruka: 1305
i vga-dvi adapter probacu veceras, pa javljam kako ide

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

nisque re:Ako nadjem vremena 28.11.2011. 21:14 #380561

hvala `kolega` in advance..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs