Prvo si mogao search foruma da odradiš, našao bi već nekoliko tema vezanih za monitor. Drugo, mogao si i google da iskoristiš i saznaš pre koje su razlike... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Dell U2312H nije IPS ali Dell U2312HM jeste IPS obrati paznju kod IPS monitora ugao vidljivosti je 178 V/H. Svako slovo u nazivu monitora ti nesto objasnjava. Dell U2312HM je dobar monitor po iskustvu drugih, a za par meseci cu i ja moci da kazem svoje utiske jer zasad je jos rano imam ga tek 10 dana i nemam zamerki. Srecno Pozdrav
kolko ja znam slovo U definise dal je ili nije IPS, po tvojoj logici U2311H nije IPS zato sto nema M???
:: Dell U2312H nije IPS ali Dell U2312HM jeste IPS obrati paznju kod IPS monitora ugao vidljivosti je 178 V/H. Svako slovo u nazivu monitora ti nesto objasnjava :: Dell U2312HM je dobar monitor po iskustvu drugih, a za par meseci cu i ja moci da kazem svoje utiske jer zasad je jos rano imam ga tek 10 dana i nemam zamerki :: Srecno Pozdra :: :: ::
Ponovi ti ovu azbuku još jednom. Zastao si kod slova U, što znači da imaš još malo da obnoviš.
Oba su IPS, ali je 2312HM LED.
@kiflica: 2312HM je bolji izbor, ako si hteo dobar monitor.
Pozdrav!
Vlada
:: Dell U2312H nije IPS ali Dell U2312HM jeste IPS obrati paznju kod IPS monitora ugao vidljivosti je 178 V/H. Svako slovo u nazivu monitora ti nesto objasnjava :: Dell U2312HM je dobar monitor po iskustvu drugih, a za par meseci cu i ja moci da kazem svoje utiske jer zasad je jos rano imam ga tek 10 dana i nemam zamerki :: Srecno Pozdra :: :: ::
Ne zato sto nema `M`, vec zato sto je pun naziv modela razlicit. Slucajno se desilo da je bas to slovo napravilo razliku... Zasto je tako? Pitaj proizvodjaca.
@kiflica Kolega Vlada je u pravu. Pored manjih estetskih promena, U2312HM je isti kao U2311H, sa dodatkom LED osvetljenja. U2312H preskoci .
Pozdrav!
:: kolko ja znam slovo U definise dal je ili nije IPS, po tvojoj logici U2311H nije IPS zato sto nema M?? :: :: :: :: Dell U2312H nije IPS ali Dell U2312HM jeste IPS obrati paznju kod IPS monitora ugao vidljivosti je 178 V/H. Svako slovo u nazivu monitora ti nesto objasnjava :: :: Dell U2312HM je dobar monitor po iskustvu drugih, a za par meseci cu i ja moci da kazem svoje utiske jer zasad je jos rano imam ga tek 10 dana i nemam zamerki :: :: Srecno Pozdra :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.