Tek sad sam video da samom sebi sugerises. Uzimaj tu kartu i uzivaj.
26.11.2011. 12:52
status: user broj poruka: 10999
Toplo ce ti svakako biti - oko srca (grejace te saznanje da imas PRAVU graficku kartu, docim se oni drugi jedu, jedu iznutra kano da su im se gusjenice i crvi naselili u utrobi)...
Re: GTX460 DirectCu... Overclocked edition. Zver od karte - jaca od svake 6850.
26.11.2011. 13:09
status: user broj poruka: 4187
Svakako zverina od katice samo ako nema CPU koji ce je ispratiti nista od toga, dakle ako nemas PII x4 minimum od AMD-a. Ja sam imao DC TOP, jos malo svirnutu, azdaja je bila...
pa mozda i nadjes da pojebes neku KATICU i bez bacanja 14-15000 dinara.Jes` da je redje ime, ali face je cudo.Imas ovde na berzi cyber-facebook svalera dosta, pa ce ti oni dati savete. :D
@dobosTorta: Mislim da je covek PeTrovic, a ne Perovic.Neka covek potvrdi, da ne pogresimo. .)
Re: Re: GTX460 DirectCu... Overclocked edition. Zver od karte - jaca od svake 6850.
26.11.2011. 17:55
status: user broj poruka: 58
ta karta inace jeste zverce i nema potrebe za x4 cpuom jer i moj core2 duo je prati bez problema i nikakav problem sto se karte tice ne postoji (ta mixova karta je kod mene vec neko vreme pa ti cisto potvrdjujem sta je mix rekao)
p.s. mix ono sa linijama je bio problem nestabilisanog napona i vremesnog napajanja ali nisam hteo da nastavljam temu posto ajkule tamo smaraju a ne bih da pocnem nikoga da vredjam iako bih mozda trebao... :)
pozdrav mix (dodje mi da nadjem jos jednu takvu cisto iz obesti)
:: Svakako zverina od katice samo ako nema CPU koji ce je ispratiti nista od toga, dakle ako nemas PII x4 minimum od AMD-a. Ja sam imao DC TOP, jos malo svirnutu, azdaja je bila.. :: :: :: :: http://goo.gl/aD6v :: :: :: ::
Re: Re: Re: GTX460 DirectCu... Overclocked edition. Zver od karte - jaca od svake 6850.
26.11.2011. 19:09
status: user broj poruka: 4187
Ohohohoho! Pitam se ja, sta bi sa tobom! :) Neka te sluzi, i treba, tvoja Powercolor je raskinula odavno samnom... :D
Vidis sta sam napisao, x4 od AMD-a. Razlika je u tome, jer tvoj je INTEL. INTEL bolje ili ti lakse prati novije kartice(NVIDIA). AMD-u tu malo slabije ide... Mada, neki ce reci da je stvar u glavama, ali sta ces kad su fanboy-evi! :)
:: ta karta inace jeste zverce i nema potrebe za x4 cpuom jer i moj core2 duo je prati bez problema i nikakav problem sto se karte tice ne postoji (ta mixova karta je kod mene vec neko vreme pa ti cisto potvrdjujem sta je mix rekao :: :: p.s. mix ono sa linijama je bio problem nestabilisanog napona i vremesnog napajanja ali nisam hteo da nastavljam temu posto ajkule tamo smaraju a ne bih da pocnem nikoga da vredjam iako bih mozda trebao... : :: :: pozdrav mix (dodje mi da nadjem jos jednu takvu cisto iz obesti :: :: :: Svakako zverina od katice samo ako nema CPU koji ce je ispratiti nista od toga, dakle ako nemas PII x4 minimum od AMD-a. Ja sam imao DC TOP, jos malo svirnutu, azdaja je bila.. :: :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/aD6v :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.