U drugoj temi su mi preporucili dell ali ja nekako naginjem samsungu. Do sada sam imala samsung monitore i potpuno sam zadovoljna. Dell ima i odziv od 8ms sto mislim da je presporo. Koje su vase preporuke? Moze i neki drugi model od 23-24` samo da je slicna cena.
Moj glas ide za Dell. Imam ga vec 2 meseca, vrhunski monitor. 8ms se ne primecuje uopste, igrao sam gomilu igara i nigde nisam primetio ghosting i slicno.
Uzivanje je svakog dana gledati u ovakav monitor. Prosto mi se sve vise i vise svidja.
Ugao vidljivosti, boje, rezolucija, ergonomija, garancija (godinu dana vise ipak znaci)... sve je bolje nego na tom Samsungu osim odziva koji je neprimetan.
Bože svašta, kakva glupav komentar. Naginješ ka Samsungu iz razloga nepoznatih ili robovanja brendu, dok ti u izboru stoji izbor broj jedan posle Della U2312HM???
Ummm... naginji se i dalje, šta dalje da kažem... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Dell ima ips panel ,samsung ima tn,sto je mnogo losije,najprimetnije razlike ugao gledanja i prikaz boja. Jedina prednost tn panela je odziv,sem ako ne igras fps igre 24/7 ,uzmi neki sa ips panelom. Oba su 6-bitna ,ja bih ti preporucio hp zr24w jer je 8-bitni,ima da se nadje za ispod 30000din,najbolja kupovina ,ili dell u2410 koji je skup.
... taman da pitam... Moram burazeru da kupim neki monitor pa sam mislio da uzmem sebi ovaj Dell za 24.000 a njemu da dam ovaj Samsung 226CW iz potpisa... E sad, posto sam 226CW platio skoro 400 evra pre neku godinu a Dell je samo 24.000 nije mi bas najjasnije, dal je onda to prelazak sa konja na magarca. Mislim, 226CW je extra monitor, samo sto me nervira sto se ne moze tiltovati na dole, jer kad se zavalim da gledam film, slika je odmah pretamna zbog losih uglova...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Ne mogu da pričam o tom monitoru, jer ga nisam video.
Isto tako, ne mogu da pričam o 2 ms kada ih ne mogu videti isto kao što ne mogu da vidim 8 ms.
Ali mogu da pričam o razlici između 2312-HM i T220, koji je bio 250 € pre 3 godine kada je kupljen.
T220 mi je bolji samo u navedene 2 ms.
Pozdrav!
Vlada
:: ... taman da pitam... Moram burazeru da kupim neki monitor pa sam mislio da uzmem sebi ovaj Dell za 24.000 a njemu da dam ovaj Samsung 226CW iz potpisa.. :: E sad, posto sam 226CW platio skoro 400 evra pre neku godinu a Dell je samo 24.000 nije mi bas najjasnije, dal je onda to prelazak sa konja na magarca. Mislim, 226CW je extra monitor, samo sto me nervira sto se ne moze tiltovati na dole, jer kad se zavalim da gledam film, slika je odmah pretamna zbog losih uglova.. :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW :: ::
kakve to veze ima što je 226CW koštao pre neku godinu 400€, a Dell sada samo 24000? Pa i ja sam 2232BW platio 345€ početkom 2008. pa mi nije palo na pamet da poredim cene 2232BW i Della iz potpisa kada sam ga kupovao. Samsunzi, ni tvoj ni moj bivši nemaju šta da traže pored Della U2412M, a ni pored U2312HM.
Nije ljutnja, samo trenutno činjenično stanje - ko hoće da kupi baš dobar monitor ovi Dell monitori sa IPS panelom skoro, pa nemaju konkurenciju. Jedina konkurencija su im manji monitori za okruženje gde je i 22` glomazno.
Pozdrav!
Vlada
:: ... samo sam pitao... :D Hvala.. :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW :: ::
Toške, to je 1. kandidat za monitor sa najdužom dijagonalom, a cenom najbližom 290 €.
Pozdrav!
Vlada
:: mozda cu da ispadnem tosa ali... kad vec tolike pare idu, mozda? jeste da je razlika u ceni fina ali i u dijagonali je .. :: :: :: viewsonic-vx2753mh-le :: :: http://alturl.com/zvsk :: :: (posto ne radi hyp.link...)
Toske ga pazario i prezadovoljan pa je zato i preporucio..
Odpozdrav! .)
:: Toške, to je 1. kandidat za monitor sa najdužom dijagonalom, a cenom najbližom 290 € :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: mozda cu da ispadnem tosa ali... kad vec tolike pare idu, mozda? jeste da je razlika u ceni fina ali i u dijagonali je .. :: :: :: :: :: :: viewsonic-vx2753mh-le :: :: :: :: http://alturl.com/zvsk :: :: :: :: (posto ne radi hyp.link...)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.