Imam na jednom kompu athlon 64 3700+ clawhammer Socket 754 1mb cache sa plocom ga-k8ne>Problem je u tome sto ovaj procesor nece lepo da radi na 2.4GHZ(samo hoce na 2.2ghz) sto mu je normal ne znam sta je u pitanju da li je kuler ili voltaza.Koji mi kuler preporucujete za njega je se greje preko 50C.
Athlon 64 trpi temperature do 70 C (osim 939 socket serije koja radi na 1.4V ona ide do 65 C) `dobrom` temperaturom se smatra razlika od minimum 10 c u odnosu na maximalnu temperaturu procesora
kupi bolji kuler igloo 7300pro i obavezno podesi memoriu stavi na 200 i smanji brzinu.tako sam ja resio problem samo sa 3400+ isto sa 1 mb.i moras da imas stabolan napon,obavezno.jer to sto tebi puca windows to vise lici na memoriu stavi manuel na 200.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.