Što nebi mogao nego reci nam prvo kakav procesor i napajanje imaš jer ne vredi stavljati tu grafu na neki slabašan dual core a još gora stvar ako bi je nakačio na neko kung fu napajanje. Black Wolf
@Danijelk Ako dečko ima para, zašto ne bi stavio tu grafiku? Realno, dobiće par jednocifrenih frejmova u odnosu na 6850, ali dovoljno, posebno ako igra na 1920x1080 rezoluciji(razlika je 60e između 2 modela, ali ako on hoće da je stavi, ko smo mi da mu branimo :D). off topic Inače, ne bi mi niko vjerovao, ali do sada se igram na LG 2252 TQ na 1680x1050 i najmanje mi se zamaraju oči(LG TV 60` koristim samo za testiranje), pa od svih modela do sada, osim Dell-a U2410. Kada staviš 2412 i 2410 i uporediš monitore i sliku, 2412 izgleda, kad da je pravljen za indoazijsko tržište za 50$, ali stvarno je toliko inferioran u svakom aspektu slike. Posebno se primjeti kad se radi sa kompleksnim3D modelima( sa preko 200 boja ili nijansi) u ARAC+ ili AUTOCAD-u. U igricama nije ni za poređenje.
Pa što se tiče OC vrlo rado ali ja to ne znam pa se plašim da nešto ne zeznem i hvala na ponuđenim opcijama za grafu Šta tačno treba da uradim da bi kloknuo procesor? Pretpostavljam da to ne može da se kaže u par reči pa bi molio ako bi hteo da mi daš neki link kako bi OC procesor
Ja da sam na tvom mestu, prodao bih plocu i CPU za nekih 70-80e, dodao jos malo para i presao na Phenom II i uzeo HD6850. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: :: Pa što se tiče OC vrlo rado ali ja to ne znam pa se plašim da nešto ne zeznem i hvala na ponuđenim opcijama za graf :: Šta tačno treba da uradim da bi kloknuo procesor :: Pretpostavljam da to ne može da se kaže u par reči pa bi molio ako bi hteo da mi daš neki link kako bi OC proceso :: :: Unapred zahvalan
Udji u BIOS i odi u opcije Advanced. Stavi FSB na 363 a mnozilac procesora na 10,5 Napon procesora stavi na 1,27 v. Memoriju upasuj u neke normalne brojeve,ostalo sve na Auto.
E da,nadam se da imas neki bolji kuler [ nije valjda BOX ? ] Ako imas Intelov,odustani od tog sporta....
Kupi CM Hyper 212+ i klokujes ga kako hoces.Ja moj E8500 klokujem na 4,41 stabilno sa temp do 60stepeni. Ja sam bio u dilemi kad sam uzimao graficku.Da li 6870 ili Gtx460 Hawk.Uzeo Gtx460 i nisam se pokajao nijednog trenutka,radi kartica kao zmaj...
Gigabyte GA EP45C DS3R,Intel E8500 4.03 Ghz,Hyper212+ ,4gb HyperX DDR3 1600mhz,MSI GTX460 Talon Hawk Attack,WD 500gb,Philips 22`...:)
Dao sam 23000 din za grafiku i hvala ti sto mi sad kazes :))
Sto se tice AMD-ovih procesora nikad ih nisam imao i u tom slucaju ostajem veran Intelu,sto se tice ploce nikad vise Asus i sto se tice grafike ostajem zauvek veran SAPPHIRE-u (ovo mi je treci po redu a sa prva dva sam bio i vise nego prezadovoljan)
:: Dao sam 23000 din za grafiku i hvala ti sto mi sad kazes :) :: :: Sto se tice AMD-ovih procesora nikad ih nisam imao i u tom slucaju ostajem veran Intelu,sto se tice ploce nikad vise Asus i sto se tice grafike ostajem zauvek veran SAPPHIRE-u (ovo mi je treci po redu a sa prva dva sam bio i vise nego prezadovoljan :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.