Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Nov komp ne daje sliku
STRANA 1 OD 1
ivdzazemun Nov komp ne daje sliku 22.11.2011. 09:53 T40463

status: user
broj poruka: 154
Zdravo drugari, nije me dugo bilo ali kad zatreba pomoc tu je stara dobra PCBerza/forum.

Drugarica kupila nov komp bez OS-a i drugar tj. ja sam hteo da joj instaliram OS W7 i drajvere sto sam i uradio prekjuce.Sve je funkcionisalo besprekorno do juce kad sam zeleo da instaliram propratne programe kao Microsoft Office,Adobe, WinRar i sl... Prosto, monitor ne daje sliku. Monitor je ispravan kao i kabl od monitora. Pokazuje mi Check signal cable ili ekran bude samo crn. Proverio sam da li je dobro povezan isto je je ok. Ne znam sta da radim ako mozete da mi pomognete.

Konf racunara:

Matična ploča - Intel H61 Chipset
Procesor - Intel® Celeron® Processor G530 (2MB Cache, 2,4 GHz)
Grafička karta - AMD Radeon HD6570 1GB DDR3
Memorija - 4GB Opis memorije Kingston 4GB 1333MHz DDR3
Hard disk - WD 500GB SATA II

Hvala!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Nov komp ne daje sliku 22.11.2011. 10:02 #378830

broj poruka: 19012
pa nista, uzni npr resetuj bios.. izvuci pa vrati memoriju/graficku.. probaj tako nesto pa javi..

:: Zdravo drugari, nije me dugo bilo ali kad zatreba pomoc tu je stara dobra PCBerza/forum
::
:: Drugarica kupila nov komp bez OS-a i drugar tj. ja sam hteo da joj instaliram OS W7 i drajvere sto sam i uradio prekjuce.Sve je funkcionisalo besprekorno do juce kad sam zeleo da instaliram propratne programe kao Microsoft Office,Adobe, WinRar i sl... Prosto, monitor ne daje sliku. Monitor je ispravan kao i kabl od monitora. Pokazuje mi Check signal cable ili ekran bude samo crn. Proverio sam da li je dobro povezan isto je je ok. Ne znam sta da radim ako mozete da mi pomognete.
:: Konf racunara
:: Matična ploča - Intel H61 Chipse
:: Procesor - Intel® Celeron® Processor G530 (2MB Cache, 2,4 GHz
:: Grafička karta - AMD Radeon HD6570 1GB DDR
:: Memorija - 4GB Opis memorije Kingston 4GB 1333MHz DDR
:: Hard disk - WD 500GB SATA I
:: Hvala
ivdzazemun :RE 22.11.2011. 10:05 #378832

A da ne bude seks sa gubitkom garancije ako ga otvorim? Uradio bih ja to ali nisam imao papirce kod sebe inace bih to uradio. :)
Ok,otvoricu ga pa javljam kasnije.
imarkovic Re: :RE 22.11.2011. 10:08 #378833

broj poruka: 19012
ma kakva garancija, ako nisu zalepili pozadi stiker, otvaraj slobodno, svaki normalan prodavac treba dA daje gar. na komponente, a ne na otvaranje kucista..

:: A da ne bude seks sa gubitkom garancije ako ga otvorim? Uradio bih ja to ali nisam imao papirce kod sebe inace bih to uradio. :)
:: Ok,otvoricu ga pa javljam kasnije.
Milos22 re 22.11.2011. 16:23 #378905

broj poruka: 1720
Pa kako god pa jednog dana ces morati da usisas kompjuter pa ces morati da otvaras :))

ribolovac re 22.11.2011. 18:01 #378926

broj poruka: 1305
Ako ima stiker nosi u servis, ne otvaraj ni slucajno.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

f0rever Sad 22.11.2011. 18:46 #378938

broj poruka: 3821
Zaista ne razumem prodavnice koje jos koriste taj stiker.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

ivdzazemun :re 22.11.2011. 20:08 #378955

zdravo drugari! Evo,sad sam uradio sto si iMarkovic rekao i nista. BIOS izvadio pa vratio,graficku sam takodje i nista. Vidim da graficka vrti cooler ali nista. Pritom da napomenem,ne cuje se sa ploce ono bip uopste kada podize sistem ali vidim da nesto radi hard. Imate drugi predlog?
codeus ... 22.11.2011. 21:06 #378965

broj poruka: 4054

nemoj mnogo da se jedis ... ako nisi OCovo drugaricu .. nosi komp na reklamaciju

vladarko Re: Sad 22.11.2011. 21:13 #378966

broj poruka: 4228
Ja razumem: dobio ili kupio burazer (ili neki baš dobar drug) grafičku kartu novije generacije, pa da je probamo na mom kompjuteru malo starije generacije sa ne tako slabim napajanjem marke AtFullLoad380W = 400W

Ili: ne vidim razlog zašto ova DDR2 memorija ne može da se ubaci u DDR3 podnožja - zar ne bi trebalo da bude kompatibilna? Malo jače se pritisne... ma, nešto je zapelo... Eh, što su stavili plastike, baš nisu štedeli, gde ima tu se i prosipa.

Pozdrav!

Vlada

:: Zaista ne razumem prodavnice koje jos koriste taj stiker
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs