Pozdrav, uzimam za ortaka novu grafiku, pošto je 4670 otišao u večna igrišta. Pošto čovek nije neki zagriženi gejmer i komp koristi primarno za filmove, muziku i net, nekako mi se činila 6670 kao logičan izbor. Ostatak cfg je GA 770T- DS3, X2 5600+, 2 gb ddr2 800 i mislim LC 420W (u planu su neki Athlon X4 ili sl. i još 2 gb rama). U dilemi sam zbog toga što vidim da je 6770 samo 15-25e skuplji (ima u E. Powercolor za 8500)...Eventualni problem je taj LC pošto 6770 više troši...da li se isplati razlika u ceni, i uopšte ići na 6770? Unapred hvala Fiat iustitia, et pereat mundus
Ako nece koristiti komp za igre (pa cak i ako bude pozeleo da poigra nesto) 6670 mu je zakon. Zasto da baca 15 evra vise, ako ni ovu nece da koristi. Mozda bi trebao da razmisli i o jos jeftinijoj od 6670. LC420W ce gurati, pogotovo jer ce 99% vremena biti u idle rezimu :)
verovatno će biti 6670. Znate kako je, milion dilema, nijansi, razloga za i protiv. Mene tek čeka neki upgrade grafike ranga 200e i tek treba psihički da se pripremim za takav poduhvat... Fiat iustitia, et pereat mundus
LC power će gurati, ali pri max. opt. će biti bez rezerve. Ako ideš na 6770, onda max potrošnja prevazilazi mogućnosti LC-ja. Doduše, max. potrošnja se jako retko događa. Pa prelomi sam.
6670 je prilično neisplativa u odnosu na 6770 kad se pogleda razlika u ceni i performansama, ali s obzirom koje napajanje ima i da ne igra ništa posebno biće mu ok, mogao bi možda i na nešto još jeftinije da ide.
nije zagriženi gejmer, ali voli da odigra poneku igru, mahom pucačine, cod, crysis, bf...I uzimao bi novu karticu, neće polovno. Videćemo, verovatno će pasi 6670, možda i 6570... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ti su najbolji , ne voli da se igra , samo povremeno i ponesto, batlefield 3,malo krajsis, withcer sa ubersampelingom, cisto najnovi naslovi i najzahtevniji, ali sem toga ne igra se on, nece da trosi mnogo para bez potrebe.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: nije zagriženi gejmer, ali voli da odigra poneku igru, mahom pucačine, cod, crysis, bf...I uzimao bi novu karticu, neće polovno. Videćemo, verovatno će pasi 6670, možda i 6570.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
1680x1050...a šta da kažem o njegovom gejmingu, jednom sam došao a čovek piči Krizu 1 na 800x600, neki jedva medium setting, kaže ne smeta mu...kakva fizika, AA, buffering, filtriranje... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.