Kakava je gore napomenuta kartica? Imam Gainward 8600gts 512mb ddr3, pa bih hteo da je zamenim sa 8800gts 512mb dd3 256bit. Da li ce biti neke velike promene ako zamenim ili cu nesto malo na performansama dobiti?
Ako lik nema račun gde je uzeta zajebi, previše reparacija po oglasima. Trenutno rade ali sam đavo zna kad će život da im dojadi pa će da izvrše harikiri kao djodjo.
Zar se nije bas jedan od clanova PC Berze (da mu ne navodim nick, prepoznace se) u skorije vreme pohvalio kako je uvaljao vecu kolicinu 8800 gts repariranih kartica?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Šta mu ga znam, nešto sam dobro raspoložen. Verovatno zato što je sutra ponedeljak a napolju lepo vreme, tačno bi otišao da se sunčam da nije ovol`kih komaraca.
:: @Tristra :: Definitivno si lik koji me najviše oraspoloži. Evo i ja i djevojka gledamo Berzu i oboje smo se slatko nasmjali :: ::
Veruj mi da si potrebe bez, da das svoj novac na to reparirano smece koje je vrlo verovatno peceno u rerni, sve i da nije ovako jasno je kao dan da su 8800 od EVGA i Gainward verovatno najveci fail u istoriji diksretnih grafickih kartica i da takvo smece ne zelis u kucistu...
Slusaj i da je reparirana, sluzice te onoliko koliko ces je i platiti. Igraces i nove i stare igre solidno bez problema. Graficka je vrh i prva cuda kartica koja pored velikih mana oko grejanja, bila babaroga.
Ako je kupujes za 20e boli te ona stvar ako crkne za za 6 meseci ili za godinu dana. Sta ocekujes od polovnog. DA kupujes 570. pa gore pa ajde da se pitas, pljunes 300 evropljana i onda naravno da ces da gledas da li je reparirana ili joj koj cip kraci... Ovako ne sviraj brate kupuj i graj se, kad crkne u kantu i teraj dalje.
Pozdrav!!!
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gygabyte Nvidia 470 OC,Sound Blaster Audigy 2, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 150N.
Niko nigde nije napisao da je G92 cip u 8800GT kartici los...naprotiv i sam sam imao pomenutu kartu... Ali je napisano da je ta EVGA reparirana, e sad tebi verovatno nije jasno sta to znaci, a da ne pricamo da ima razlike izmedju fabricki reparirane kartice i kartice reparirane u kucnoj radinosti na resou za kafu ili u rerni.
Neko ko juri da kupi kartu od `20e` verovatno nema para za bacanje i verujem da mu nije cilj da mu karta traje do sledeceg pregrevanja kada bi se vrlo verovatno pojavili artifakti usled ponovnog pojavljivanja hladnog lema. Nema garancije da ce mu kartica trajati 5 dana a ne 6 meseci...
Ova cela prica je zasnovana na tome da je kartica reparirana, sto verovatno i jeste jer nema 8800GT polovne ispod nekih 30-35e
Bile su ok jer su mogle da poteraju igre na max, ostalo nista. Dok su bile nove bile su ok, odavno te karte ne vrede nista. Ne bacaj pare !!!
kad su bile nove inace to odavno nije za kupovinu Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Dobro.. A koju karticu mi preporucujete do nekih 30-40e. Da ne bude vise.. I da...polovnu uzimam. Imam Intel Dual Core 2.0ghz i 2gb rami 8600gts 512 ddr3. Ono...tera novije igre na medium, neke na high a neke ne moze ni low. Mafiu jedva sve na low, dok Call of Duty MW3 na max i rezoluciju i detalje... a npr FIFA 12 mi na low secka.. Pa sam hteo neku bolju da uzmem a da ne dam bas puno para... Prodao bih ovu moju, i dodao neku kintu i uzeo neku bolju, pa mi kazite koju preporucujete :)? Nisam bas dugo vremena u IT svetu, neke 2 godine pa je 8800 za mene zakon :D...a ko zna koliko je boljih izaslo...
Da sumiram..koju grafu do nekih 40e preporucujete? I da...na onu konfiguraciju cu dodati jos 2gb rama i mozda neki bolji procesor... Procesor mozda, ali ram sigurno ove nedelje..
:: Dobro.. A koju karticu mi preporucujete do nekih 30-40e. Da ne bude vise.. I da...polovnu uzimam. Imam Intel Dual Core 2.0ghz i 2gb rami 8600gts 512 ddr3. Ono...tera novije igre na medium, neke na high a neke ne moze ni low. Mafiu jedva sve na low, dok Call of Duty MW3 na max i rezoluciju i detalje... a npr FIFA 12 mi na low secka.. Pa sam hteo neku bolju da uzmem a da ne dam bas puno para... Prodao bih ovu moju, i dodao neku kintu i uzeo neku bolju, pa mi kazite koju preporucujete :)? Nisam bas dugo vremena u IT svetu, neke 2 godine pa je 8800 za mene zakon :D...a ko zna koliko je boljih izaslo.. :: :: Da sumiram..koju grafu do nekih 40e preporucujete? I da...na onu konfiguraciju cu dodati jos 2gb rama i mozda neki bolji procesor... Procesor mozda, ali ram sigurno ove nedelje..
Stisni se, skupi pare pa kupi pravu stvar. Iskopaj 4770 na oglasima, bolja je dosta nego ta matora 4850, samo ti nude isto sranje kao ta reparirana EVGA. Ta 4850 se greje ko rerna isto, sisa struju, i isto je pitanje koliko će da ti traje...
Bilo je i GTS450 na oglasima za 70 evra, to ti je isto dobar izbor, sve su sa garancijama jer nije relativno matora karta... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Stisni se, skupi pare pa kupi pravu stvar. Iskopaj 4770 na oglasima, bolja je dosta nego ta matora 4850, samo ti nude isto sranje kao ta reparirana EVGA. Ta 4850 se greje ko rerna isto, sisa struju, i isto je pitanje koliko će da ti traje.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Pa naravno da ne vredi 55 evra, vredi 40 možda. 4870 već i vredi jer je dosta jaka karta... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Ako je single slot onda se slazem, mada ova prica o 4770 ne pije vodu :: :: Na PCB oglasima ima jedna za 55€ sto je bolesno i toliko kosta ova, pa sad ti meni reci sta mu je bolje :: :: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E1681412125 :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Stisni se, skupi pare pa kupi pravu stvar. Iskopaj 4770 na oglasima, bolja je dosta nego ta matora 4850, samo ti nude isto sranje kao ta reparirana EVGA. Ta 4850 se greje ko rerna isto, sisa struju, i isto je pitanje koliko će da ti traje.. :: :: __________________ :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.