Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
TV i FM kartice
STRANA 1 OD 1
marko77 TV i FM kartice 19.04.2007. 15:42 T4040

status: user
broj poruka: 1

Koje su dobre TV i FM kartice do 35 evra
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Minimum minimuma... 19.04.2007. 16:30 #16471

broj poruka: 7769
Minimum para za dobru tv fm kartu je po svemu sudeci nekih 4000 dinara, sve ispod toga je onako, radi ali nije bo te ali siba.
Preporuka dodaj bar jos 10€ da se posle ne bi kajao.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

goodRa moj izbor 19.04.2007. 16:38 #16472

broj poruka: 7
ja imam leadtek winfast 2000 xp expert, ne znam gde je ima i da li je ima u prodaji ali pre soro godinu sam je kupio za 50 evra. slika i radio su odlicni ako imas dobar izvor signala, za snimanje imas dosta mogucnosti i moze da ti snimi u bas dobrom mpeg formatu, sto zauzima mnogo prostora pa ti posle malo kidas procesor i uz pomoc winavi programa i xvid kodeka dobijes avi format 8 puta manji (mozda lazem nisam sad merio ali u svakom slucaju dirasticno smanji) fajl sa skoro identicnim kvalitetom. sta da ti kazem od je koristim mene vise ledja ne bole, a i slatko kuvam sama. raspitaj se jos pa vidi samo nemoj da brzas i ne kupuj kod bilo koga. samo da znas kad snimas u jakom formatu pije procesor. i nemoj asus-a imao sam model za te pare koje kazes i brate ako nista s daljinskim ove mozes da ubijes slona
pozdrav
MACHINE 50e 19.04.2007. 17:06 #16476

broj poruka: 5710
Sve ispod je krs (najbolje Philips chip i Tuner) ali moze i COnexant i Samsung...samo Leadtek, Pinnacle, Hauppuge, Gigabyte, Asus ili MSI.

M i G

galaksija ATI je zakon 19.04.2007. 20:01 #16482

broj poruka: 7
Kao sto sam napisao u naslovu, nema nista bez ATI-ja. Ne samo sto ima fenomenalan kvalitet slike nego moze da snima direktno u divix.

MaliAbner Pa nije samo ATI... 19.04.2007. 22:36 #16508

broj poruka: 7769
Jes ATI tata brada za mnoge ali nije jedini koji snima u DivX, imas i pinacle koji to radi moze se naci u multicomu, kao nekakva je akcija mada mislim da je tamo bar 20% (4300din.) skuplje nego na drugim mestima.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

ludi ... 20.04.2007. 02:19 #16531

broj poruka: 568
Ja imam Leadtek 2000 XP RM, najjeftiniju i najprostiju i radi mi k`o sat, snima u razne formate najbolje je snimiti u mpg 1 ili 2 daje i varijante u vise rezolucija, pa posle se konvertuje u divx blago cici . Imao sam Prolink bio je dobar za gledanje ali je snimanje bilo kao da ga nema. Za ostale kartice ne znam nisam ih koristio ali Leadtek znam iz prve ruke da je zmaj i preporucujem njihove kartice svim srcem.

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Trgovac Leadtek 23.04.2007. 11:37 #16898

broj poruka: 86

Tri put meri, pa seci kol`ko `oćeš

Leadtek TV2000XP Global TV/FM je definitivno rešenje. KOšta 3.400,00 din. (prosek) i vredi svaku paru.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs