je klokovao na 900/1250 bez podizanaj napona... Ti probaj na 800-858-900MHz tu negde mzoda izvuces i koji MHz vise... Memorija na nekim kartama ide i do 1300MHz a na nekima samo do 1200... Tkao da probaj, testiraj...
Da li ces videti ralziku u igrama.... Hoces itekako, jer klok sa 700Mhz na 900Mhz je skoro 30%...
Ostavi na default. Ako vidis da ti se grafika vise greje posle OC-a (sto je i normalno), onda slobodno mozes da podignes za 10%. Gledaj da ti ne prelazi 80c u full loadu. Neka ti to bude neka granica.
``They call me... Prophet``
:: a na koliko % da stavim fan speed?Sad je na 50 :: :: ::
Cloknuo sam je na 800/1200 i radi ok,mada sam na NFS the run izvukao iz nje bez cloka 27-30 fps-a na 1920-1080 ulta high,tako da sam zadovoljan za sada.Probacu sutra Battlefield 3,njega nek izgura na nekoj manjoj rezoluciju i taman.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.