Da pokrenem da proverim isprevnost graficke kartice???
Oni koji su pretili par mojih posteva znaju da je u pitanju MSI GTX580 TwinFrozen II OC i problem sa zelenim kvadraticima prilikom igranja BF3. od kad sam smanjio GPU sa 800 na 780 MHz, takvih problema nemam, ali od par clanova mi je preporuceno da dam reklamaciju na karticu. Konataktirao sam firmu, i oni su mi rekli da nije problem za reklamaciju, oni ce testirati karticu, samo me interesuje koji program da iskoristim da ja proverim karticu, tj. dali ima problema. Na bih da se moja zalba temelji na sumnjivoj verziji igrice, a da sa ostalim aplikacijama i igrama radi bez problema. Znaci treba mi ime programa koji ce da dijagnosticira problem, tako da im sutra kazem da je taj i taj program pokazao grasku!!!
Furmark, ne mora da otkrije kvar, ali probaj!!! Najsigurniji ti je Crysis warhead test. Postavis sve na max, testiras mape Frost i Avalanche. Stavi da okrene 15-tak krugova. Ako je neispravna mora da pokaze.
Stavis Dx10, FSAA na max, Loops na 15 i ides na execute
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Da pokrenem da proverim isprevnost graficke kartice?? :: :: Oni koji su pretili par mojih posteva znaju da je u pitanju MSI GTX580 TwinFrozen II OC i problem sa zelenim kvadraticima prilikom igranja BF3. od kad sam smanjio GPU sa 800 na 780 MHz, takvih problema nemam, ali od par clanova mi je preporuceno da dam reklamaciju na karticu. :: Konataktirao sam firmu, i oni su mi rekli da nije problem za reklamaciju, oni ce testirati karticu, samo me interesuje koji program da iskoristim da ja proverim karticu, tj. dali ima problema. Na bih da se moja zalba temelji na sumnjivoj verziji igrice, a da sa ostalim aplikacijama i igrama radi bez problema. :: Znaci treba mi ime programa koji ce da dijagnosticira problem, tako da im sutra kazem da je taj i taj program pokazao grasku!! :: :: http://www.speedtest.net/result/1386332560.png
Nema šta da tražiš drugi program, ne radi u BF3, to je to. Kad spustiš takt onda radi -> karta je sigurno neispravna. Za svaki slučaj, probaj je na drugoj verziji BF3.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.