Sto se tice grafike za agp, preporucio bih ti GAINWARD 7600GT(ako nadjes golden sample utoliko bolje), a sto se tice monitora, odes lepo u metro i kupis neki na njihovim redovnim snizenjima(belinea, neovo, philips itd...) .))
:: Koje je najbolje resenje za AGP VGA kartice a da nije EN7699GS i koji je najjeftinije TFT `19 monitor???hvala unapre
Nisi postavio precizno pitanje.Do koliko para zelis kartu,koje jacine.Npr.7600 GT ti nije najjaca kartica u AGP-u.Imas 7900 GS,7900 GT,neke modele 7800 GT-GTX i naravno 7950 GT.To ti je iz nVidia ponude.Monitor mozes da nadjes u Metrou kako ti vec rece -ShonE- a ni to nisi preciziro kako i sta.Koja firma te interesuje,koje osobine monitora i najvaznije za sta ti je taj monitor prvenstveno potreban!
Ta karta (1950pro) sije i onu 8600gts u mnogim igrama (ne svim ali skoro u vecini trenutno akutelnih naslova), samo da joj je cenom konkurent i bila bi `najbolja kupovima` no ko zna od kako su pod kapom AMD-eke mozda i bude sto je baki milo to joj se i snilo.
8ms(black, white, black) imam ga i meni je dobar...Da kazem odlican psovace me ...Male pare ,a dobra stvar ,bolja od mnogih izvikanih...`Ajd u zdravlje!
:: ATI 1950pro jeste jaca karta od 7900GS,pitanje je samo koliko kosta u AGP varijanti i dali se moze naci
Tu si upravu,skoro je nemoguce naci 1950pro u agp varijanti,tako da mu kao jedino kvalitetno resenje ostaje 7600gt,ali uskoro ce i ona biti slaba s`obzirom da dolazi era dx10 kartica..
Imam nf3 plocu 1,50 gb memorije itd da ne kenjosem o tome vezan sam za tu plocu dobio sam je od preko a dugo sam je cekao...treba mi najjaca grafoza za igre ali imam AGP slot...treba mi za igre bre batooo
Ima u Imtelu Club3D X1950pro AGP za nekih 215e.Covek nije rekao koju konfiguraciju ima, ako nema neki jak procesor, X1950Pro nije dobro reshenje jer ce ga procesor gushiti.
Ako imaš Semprona onda uzmi Radeona jer su to 100% hardverske kartice i neće im puno varirati perfomanse u odnosu na mašinu dok nVidia je ipak vezana i za snagu procesora jer je delimično softverska... Ipak mislim da je za tu tvoju mašinu ipak najbolja kupovina 7600gs ili 1650 pro koje koštaju između 100 i 110â¬, naravno mislim na kartice kao što su ASUS, Gigabyte, Gainward... Nisam za varijantu Club3D jer sam imao dosta problematičnih slučajeva sa njima.
:: Ako imaš Semprona onda uzmi Radeona jer su to 100% hardverske kartice i neće im puno varirati perfomanse u odnosu na mašinu dok nVidia je ipak vezana i za snagu procesora jer je delimično softverska... Ipak mislim da je za tu tvoju mašinu ipak najbolja kupovina 7600gs ili 1650 pro koje koštaju između 100 i 110â¬, naravno mislim na kartice kao što su ASUS, Gigabyte, Gainward... Nisam za varijantu Club3D jer sam imao dosta problematičnih slučajeva sa njima
To bi mu bilo najpametnije,jer je nepotrebno sada ulagati u jake kartice koje su pritom za agp.Sad kupi neku od 110 eura,a kasnije lepo promeni sve i uzmi neku dx10 graficku koja ce ti sve gurati..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.