Uzeo sam juce doticnu kartu za klinca [ kao sto rekoh ] Instalirao svez W7 64 bit. Drajver za chipset ploce Drajver 11.10
Overklokovao C2D7500 na 3.8 ghz. Graficka se cudno ponasa..Secka na igricama,laguje itd.. Uradio Unigine Heaven 2.5 test dala na 1650x180 dx 11 svi filteri na max.29 fps prosek. u Vantageu dala 13500 gpu score.na defaultu Baguje samo tako ja sumnjam na drajver 11.10
On bi popio BSOD da mu procesor nije stabilan a ne trokiranje sistema. U svakom slucaju treba proveriti i stabilnost sistema stress testom npr Prime95 .
Ne mora da znaci. Iz licnog iskustva znam da se BSOD ne popija tek tako, pojavljuje se jedino kada sistem definitivno nije stabilan.
Moze da se desi da procesoru u ovom slucaju fali jos malo napona. Ili je stabilan sve dok se ne optereti do maximuma. Tek tada pokazuje znakove nestabilnosti kao sto moze biti u ovom slucaju to kocenje u igrama, pa tek onda BSOD.
Klasicna palivatricka izjava- nema veze to sad sto si uzeo amd a ne nv, naravno da nije pravilo da treba uzeti nV Sredices to i onda posle dzabe kukanje
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: P.S :: :: Pitanje sam postavio posto o AMD kartama ne znam nista :: Posle 10-tak nvidijinih kupih na predlog foruma ovu.... :: :: Hebo me otac,kad god sam odstupio od pravila nahebo sam u zivotu......
Cuti Soopy ti si jos gori.Ti peglas nVidia-u na prljav sistem a jos mene prozivas za onaj crack sto si popio u igri :D Ono kad sam video umro sam i ponovo oziveo :D :D :D ATI-jevcu maleni,cut` tu da ne bidnes isican :D P.S.Kako fax?
:: Klasicna palivatricka izjava- nema veze to sad sto si uzeo amd a ne nv, naravno da nije pravilo da treba uzeti n :: Sredices to i onda posle dzabe kukanj :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: P.S :: :: :: :: Pitanje sam postavio posto o AMD kartama ne znam nista :: :: Posle 10-tak nvidijinih kupih na predlog foruma ovu.... :: :: :: :: Hebo me otac,kad god sam odstupio od pravila nahebo sam u zivotu......
Sta drugo,zovi likove gde si uzeo i reci imam taj i taj problem,ako si uzeo u krstenim firmama gde rade normalni ljudi(emmi,atom,duocom prim. out)nece biti problema.
@vladats Ma kakva 6850 i ati, to je djubre od karte, secka , kaslje, kija. Menjaj to sto pre evo i ja najebah. Drajveri su tek katastrofa, ovi 11.10 najgori u istoriji, jos ih drzim zato sto nevaljaju !!!
Sad ozbiljno . Jel se ti to dogovorio sa cika Sky-em da zajebavate narod na berzi:) Lepo vam ide .)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: :: Mucicu se jos 3 dana oko ovog govneta,ako nece ide na tender... :: A onda ako mi neko jos jednom nesto kaze za ATI-ja.........
Zemljace, nije to do AMD/ATI-ja. Ja bih uradio sistem za pocetak, pa ako opet secka moze biti svasta. Ta karta ne sme da secka u igrama. Probaj na drugoj masini kartu ako imas gde, ali pre toga odradi sistem! Prozivka je dobronamerna, da ti otklonim sumnju u kvalitet ATI brenda :)) Trebalo bi to da radi kvalitetno i glatko. Sve je ok sto se tice konfiguracije
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Prozva me zema, pa da se javim jos jednom :: Gligo stvarno me hebe nesto a ne znam sta......
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.