Da li ima Gainward 8600GTS 256 GOLDEN SAMPLE negde u Beogradu da se kupi i po kojoj ceni jer kolikok sam video ima odlicne rezultate u odnosu na istoimenu referentu kartu.
8600GTS GOLDEN SAMPLE, 256MB, 1,0ns DDR3, PCI-Express
Product Name: BP8600GTS-256-GS GPU: NVIDIA GeForce 8600GTS GPU Clockspeed: 725+ MHz Memory: 256MB 1,0ns DDR3 Memory Clockspeed: 2200+ MHz Cak sam cuo da su Shader Clockovi dignuti na 1.5GHZ
Po testovima na netu 8600GTS nije bash neka kupovina, kartica je dobra ali je skupa za ono shto nudi.Za manje novca se moze uzeti 7900GS ili X1950Pro koji su brzi. A josh kad se uzme u obzir da se za 295e moze naci 8800GTS 320MB koji je debelo brzi, ispade da treba sacekati pad cena 8600GTS kartica.
:: Po testovima na netu 8600GTS nije bash neka kupovina, kartica je dobra ali je skupa za ono shto nudi.Za manje novca se moze uzeti 7900GS ili X1950Pro koji su brzi :: A josh kad se uzme u obzir da se za 295e moze naci 8800GTS 320MB koji je debelo brzi, ispade da treba sacekati pad cena 8600GTS kartica :: :: ::
Podrzavam Garsona i vec odavno govorim da se ljudi ne zalecu previse za 8000 seriju po gotovo za 8600 sad.Ima mnogo bolji izbor za manje para a boljih performansi.Treba biti mudar i lukavo odigrati jer ako pogresis ode mast u propast.
Golden Sample je sigurno najjaca karta u svojoj seriji karti, ali ovo je tvoja ako se ne varam vec treca tema u poslednjih par dana koja je vezana za 8600 kartu! ...mislim hocu reci da ako toliko zelis tu kartu kupi je vec jednom, i sam vidis da svi pisu kako se ne treba zaletati i kako je karta(stvarno) slaba, a ako ti to nista ne znaci onda znas sta ti je ciniti!
Ovo bi ti bilo najbolje resenje jer je 8800gts daleko brza od svih kartica na trzistu,a jedina brza je 8800gtx,ali opet ne treba brzati.Zamisli da Ati izbaci nesto jos bolje,pojeo bi se od muke sto si ,,bacio` toliko para a mogo si da kupis nesto jace..
...je isto sto i otici u cetnike `44.Ne zalechi se ako bas ne moras,a ako moras, skaci daleko bar do 8800gts.Ja bih ipak sacekao izlazak ati-jeve serije 2000,jer ce tada i nvidija da odreaguje korekcijom cena itd. `Ajd u zdravlje!
Kao sto ti je vec receno:ako se strpis jos neko vreme osmici ce naglo pasti cena...a vec je pocela da pada,8600 na zapadu kosta oko 230$. ATI je sve otvoreniji sto se tice slika i informacija o R600 tako da mi deluje prilicno samouvereno sto se performansi tice i sve je blize dan kada ce se pojaviti,a tada se moze ocekivati pomenuti pad cena.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.