Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD i Crossfire
STRANA 1 OD 2  
Dejzan AMD i Crossfire 16.11.2011. 10:47 T40309

status: user
broj poruka: 3730
Kao sto naslov kaze zanimaju me dve stvari.
Imam AMD 965 na 3.8 Ghz i ATI HD 6870 Sappiher
plocu
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
e sad zanima me crossfire .Ako uzmem jos jednu 6870 koliko cu osetiti poboljsanje ?
i kako da znam koju kartu moze moj procesor maximum da iskoristi? da ne bude puko para ko budala a rezultat mizeran?
Znaci vredili se igrati ili oces da se vozis uzmi intel ?
hvala unaperd

AMD 965 X4 3.8 Ghz
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: AMD i Crossfire 16.11.2011. 10:52 #377063

broj poruka: 19012
po meni je to cisto bacanje para, reci iskreno zar ne mozes da se igras ko covek vec i sa jednom 6870?? ako te bas svrbe pare, sto ne uzmes lepo duplo jacu kartu.. s tim ide i 3x jaci procesor.. plocu.

:: Kao sto naslov kaze zanimaju me dve stvari
:: Imam AMD 965 na 3.8 Ghz i ATI HD 6870 Sappihe
:: ploc
:: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
:: e sad zanima me crossfire .Ako uzmem jos jednu 6870 koliko cu osetiti poboljsanje
:: i kako da znam koju kartu moze moj procesor maximum da iskoristi? da ne bude puko para ko budala a rezultat mizeran
:: Znaci vredili se igrati ili oces da se vozis uzmi intel
:: hvala unaper
::
:: AMD 965 X4 3.8 Gh
:: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe
:: HD 6870 Sappiher
:: LC Power Arkangel 850 W
:: Samsung SyncMaster P247
Dejzan jbg 16.11.2011. 10:55 #377065

broj poruka: 3730
Ma matori nemam nameru to sad da radim nego gledam ortaka koji oce bud zasto da proda kartu do novaka pa reko da utrcim...
A da cepam sve cepam i prezadovoljan sam
i nemam nameru jos 2 godine ista da diram :) ali eto ovo ako uleti cisto da znam

AMD 965 X4 3.8 Ghz
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470

imarkovic Re: jbg 16.11.2011. 11:03 #377067

pazi, opet ti se ne isplati da stavljas u crossfire.. eventualno ako je bas daje bud zasto ja bih uzeo, probao cisto zbog testa i prodao(ne za bud-zasto:)

:: Ma matori nemam nameru to sad da radim nego gledam ortaka koji oce bud zasto da proda kartu do novaka pa reko da utrcim..
:: A da cepam sve cepam i prezadovoljan sa
:: i nemam nameru jos 2 godine ista da diram :) ali eto ovo ako uleti cisto da zna
djokosrb Ja tu nishta ne bih dirao 16.11.2011. 11:06 #377068

broj poruka: 6876
IMam tu hd 6870 i za sada sve radi dobro ,prezadovoljan,a i ocekujem bar josh 2 godine da bude ok,ne mora bash sve na max,neke igre na mogu ni sad,ali high moze lagano.

Ako bash ocesh da menjash sacekaj pocetak sledece godine i hd 7000.

ribolovac re 16.11.2011. 11:09 #377069

broj poruka: 1305
Trebao bi da osetis znantno ubrzanje u full hd rezoluciji, sa svime odvrnutim na max. Ako je jarta povoljna, kupi je probaj, pa ako nisi zadovoljan uvek mozes da je prodas za isto para.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

Miskonius Re: Re: jbg 16.11.2011. 11:17 #377071

broj poruka: 4420
Kad bi jos bilo moguce zamisliti imarkovica sa AMD kartom, pa jos sa CF-om...
Hmmm, ne, nista od toga...
Ja mislim imarkovicu da bi ti pre gledao u crn ekran nego u sliku made by AMD, i ne znam
kud se bas zainteresova za ovu temu...

On topic
CF se itekako isplati ali onda kada radi, sto zavisi od igre, verzije CAP-a i vremena kada se CF tera. AKo mozes povoljno da kupis tu 6870 (a nije pokvarena) onda je brate kupi.
Taj procesor koji imas bice sasvim dovoljan i tu nema sta da brines.

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: pazi, opet ti se ne isplati da stavljas u crossfire.. eventualno ako je bas daje bud zasto ja bih uzeo, probao cisto zbog testa i prodao(ne za bud-zasto:
:: :: Ma matori nemam nameru to sad da radim nego gledam ortaka koji oce bud zasto da proda kartu do novaka pa reko da utrcim..
:: :: A da cepam sve cepam i prezadovoljan sa
:: :: i nemam nameru jos 2 godine ista da diram :) ali eto ovo ako uleti cisto da zna
:: ::
:: :: AMD 965 X4 3.8 Gh
:: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
:: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe
:: :: HD 6870 Sappiher
:: :: LC Power Arkangel 850 W
:: :: Samsung SyncMaster P247
djokosrb Upravo 16.11.2011. 11:25 #377075

Crossfire hd 6870 je extra,u teoriji to bi trebala biti najbolja kombinacija,ako se gledaju performanse i ulozen novac(300e su nove dve sapphire)ali problem je u praksi sto crossfire u pola igrica ne radi,ma koliko oni izbacivali driver evo ova dva zadnja 11.10 i 11.11 samo za crossfire.Zato vishe preferiram single kartu.

off topic:Koje drivere koristite za amd,posto sam primetio da mi je fps u modern warfare-u 3 nizi nego u battlefieldu 3,sto bash i nije normalno :)

imarkovic Re: Re: Re: jbg 16.11.2011. 11:41 #377080

pa nije bas tako, ne preteruj, imao sam ja AMD-a, i cak i ATi kartu (Barton+9600) eeee naigrah se ja s tim.. ali sutra malo.. dok nisam uzeo EAX6600GT, joj kako sam se tek s tim naigrao.. s tim sam se tako slatko naigrao sve dok nisam uzeo C2D E6850 i 7900GTO, to je vec bila ozbiljnost.. salim se, pa nisam ja protiv AMD-a, naravno, ali uvek sam za BOLJE, hteli ljudi da priznaju ili ne..cinjenicu da je bolji intel/nVidia, ali tako jeste, uzima svako ono sto ZELI, nemam nista protiv toga apsolutno, ali za sebe zelim uvek bolju varijantu, posto se ne bavim samo igrama, da je tako imao bih AMD-a, ali znam da nikad necu pozeleti niti imati potrebe za 2 graficke u Cross ili SLi-u, od toga nema koristi, samo trosak.

:: Kad bi jos bilo moguce zamisliti imarkovica sa AMD kartom, pa jos sa CF-om..
:: Hmmm, ne, nista od toga..
:: Ja mislim imarkovicu da bi ti pre gledao u crn ekran nego u sliku made by AMD, i ne znam
:: kud se bas zainteresova za ovu temu..
:: On topi
:: CF se itekako isplati ali onda kada radi, sto zavisi od igre, verzije CAP-a i vremena kada se CF tera. AKo mozes povoljno da kupis tu 6870 (a nije pokvarena) onda je brate kupi
:: Taj procesor koji imas bice sasvim dovoljan i tu nema sta da brines
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: pazi, opet ti se ne isplati da stavljas u crossfire.. eventualno ako je bas daje bud zasto ja bih uzeo, probao cisto zbog testa i prodao(ne za bud-zasto:
:: :: :: Ma matori nemam nameru to sad da radim nego gledam ortaka koji oce bud zasto da proda kartu do novaka pa reko da utrcim..
:: :: :: A da cepam sve cepam i prezadovoljan sa
:: :: :: i nemam nameru jos 2 godine ista da diram :) ali eto ovo ako uleti cisto da zna
:: :: ::
:: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh
:: :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
:: :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe
:: :: :: HD 6870 Sappiher
:: :: :: LC Power Arkangel 850 W
:: :: :: Samsung SyncMaster P247
Miskonius To ti pricam... 16.11.2011. 12:04 #377088

Sto ne kazes lepo coveku da uzme 570/580 gtx i da se mane corava posla
To vec mnogo vise lici na tebe, ovo vec `Da ja imam AMD...` vec nisi u svom elementu

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

djokosrb RE:To ti pricam.... 16.11.2011. 12:06 #377089

Sabotira Sky-ov trud i rad.

Miskonius Re: RE:To ti pricam.... 16.11.2011. 12:12 #377090

Ne, ne, ne Djokosrb.
Oni su lice i nalicje istog novcica.
S tim sto jedan ide frontalno kao buzdovan, dok drugi to radi malo lukavije i perfidnije.
Pokusava da se infiltrira u neprijateljske redove da bi ih kontraobavestajnim radom
privoleo da predju na njegovu stranu.
Mani se, pa nismo mi od juce...

:: Sabotira Sky-ov trud i rad
Bobi4ever Niste vi citavi! xD 16.11.2011. 12:19 #377092

broj poruka: 4879

NZXT Hades
Asus M4A88T-V EVO
Gemini II Coolink 120P x 2
Phenom x2 560 @ 4Ghz
Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz
Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz
WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB
Cooler Master M520w Modular

djokosrb re: Niste vi citavi! xD 16.11.2011. 12:22 #377093

Pa zar nije tako,ali realno?

Ali dobro je da nam je sky tu,uvek me nasmeje,kad procitam post i dokaze o nadmoci velicantsvene nvdia-e :)

imarkovic Re: To ti pricam... 16.11.2011. 12:35 #377095

a ti izgleda cekas mene da ja odgovorim da ti bude interesantnije :p
pokusavam coveku a i uvek da iznesem profesionalno misljenje i dam adekvatan savet, a za sta sam ja konkretno privrzen i moje misljenje to ako druge zanima rado cu ga saopstiti, s tim da i nema bas neke koristi od toga nadam se da me kapiras, mislim nebitno mi je nego vidim malo-malo pa kao da ti zasmeta, ja se pretezno ovako cesto i zajebavam jer ubi ova dosada, a u sali sam i ozbiljan, ali kad budem dosao do nekih para evo mozda za tvoju srecu i `ljubav` uzmem taj AMD :))) ..

:: Sto ne kazes lepo coveku da uzme 570/580 gtx i da se mane corava posl
:: To vec mnogo vise lici na tebe, ovo vec `Da ja imam AMD...` vec nisi u svom element
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
djokosrb To bi bilo lepo 16.11.2011. 12:41 #377096

Sa tvoje strane,onako drugarski, da nam zivot postane lepsi

Miskonius Brate, nemoj ! 16.11.2011. 13:07 #377103

Pa zar ti mislis da sam ja takav covek?
Da te uslovljavam da kupis radioaktivni otpad?
Evo, samim tim sto si spreman da rizikujes svoje zdravlje i zivot, kao i nesvakidasnja hrabrost da se suocis sa hiljadama oftamoloskih, kardio-vaskularnih i plucnih problema i nedaca, ti si mi dokazao da si objektivan i da nisi fanboy.
Meni takav beleg na dusi ne treba.
Dokazao si sta si imao.
Nisi fanboy.
Izvinjavam ti se za sve sto ti i jesam i nisam rekao.

@Djokosrb
Zar hoces drugara da povuces sa sobom u zivo blato?
Cccc...
Gde ce ti dusa covece?

:: a ti izgleda cekas mene da ja odgovorim da ti bude interesantnije :
:: pokusavam coveku a i uvek da iznesem profesionalno misljenje i dam adekvatan savet, a za sta sam ja konkretno privrzen i moje misljenje to ako druge zanima rado cu ga saopstiti, s tim da i nema bas neke koristi od toga nadam se da me kapiras, mislim nebitno mi je nego vidim malo-malo pa kao da ti zasmeta, ja se pretezno ovako cesto i zajebavam jer ubi ova dosada, a u sali sam i ozbiljan, ali kad budem dosao do nekih para evo mozda za tvoju srecu i `ljubav` uzmem taj AMD :))) ..
:: :: Sto ne kazes lepo coveku da uzme 570/580 gtx i da se mane corava posl
:: :: To vec mnogo vise lici na tebe, ovo vec `Da ja imam AMD...` vec nisi u svom element
:: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
TheBear Re: Re: AMD i Crossfire 16.11.2011. 13:26 #377110

broj poruka: 6502
Ja stvarno ne znam na osnovu cega ti tvrdis da je to bacanje para...

Drugo koja bi to bila duplo jaca single GPU karta od HD 6870 ?!

:: po meni je to cisto bacanje para, reci iskreno zar ne mozes da se igras ko covek vec i sa jednom 6870?? ako te bas svrbe pare, sto ne uzmes lepo duplo jacu kartu.. s tim ide i 3x jaci procesor.. plocu
:: :: Kao sto naslov kaze zanimaju me dve stvari
:: :: Imam AMD 965 na 3.8 Ghz i ATI HD 6870 Sappihe
:: :: ploc
:: :: e sad zanima me crossfire .Ako uzmem jos jednu 6870 koliko cu osetiti poboljsanje
:: :: i kako da znam koju kartu moze moj procesor maximum da iskoristi? da ne bude puko para ko budala a rezultat mizeran
:: :: Znaci vredili se igrati ili oces da se vozis uzmi intel
:: :: hvala unaper
:: :: AMD 965 X4 3.8 Gh
:: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe
:: :: HD 6870 Sappiher
:: :: LC Power Arkangel 850 W
:: :: Samsung SyncMaster P247
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: AMD i Crossfire 16.11.2011. 13:59 #377119

ono sto sam hteo da kazem, u smislu `bacanje para` mislio sam na to da je ta single 6870 sasvim dovoljna za fino igranje, tako da coveku ne treba druga i da ne baca pare.. rekao sam `duplo` a nisam mislio bukvalno
@Miskonios, ne treba da mi se izvinjavas, nista se nisam ja uvredio nit` povredio emocije, al faaala ti ko bratu, evo ruke

:: Ja stvarno ne znam na osnovu cega ti tvrdis da je to bacanje para..
:: Drugo koja bi to bila duplo jaca single GPU karta od HD 6870 ?
:: :: po meni je to cisto bacanje para, reci iskreno zar ne mozes da se igras ko covek vec i sa jednom 6870?? ako te bas svrbe pare, sto ne uzmes lepo duplo jacu kartu.. s tim ide i 3x jaci procesor.. plocu
:: :: :: Kao sto naslov kaze zanimaju me dve stvari
:: :: :: Imam AMD 965 na 3.8 Ghz i ATI HD 6870 Sappihe
:: :: :: ploc
:: :: :: e sad zanima me crossfire .Ako uzmem jos jednu 6870 koliko cu osetiti poboljsanje
:: :: :: i kako da znam koju kartu moze moj procesor maximum da iskoristi? da ne bude puko para ko budala a rezultat mizeran
:: :: :: Znaci vredili se igrati ili oces da se vozis uzmi intel
:: :: :: hvala unaper
:: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh
:: :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe
:: :: :: HD 6870 Sappiher
:: :: :: LC Power Arkangel 850 W
:: :: :: Samsung SyncMaster P247
gilopile ... 16.11.2011. 14:33 #377134

broj poruka: 9459
Pa de nije bacanje para. Kao sto rece imarkovic, tera sve na fulu i koji ce mu penis jos jedna + veca potrosnja e.energije. Gledam mog malog komsiju, decko igra sa nekom matorom 4650 i uziva u igrici na skromnim podesavanjima, a ne da bench-uje svakih pola sata sistem i ne skida pogled sa brojcanim prikazom koliko ima trenutno frejmova.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

djodjo @imarkovic 16.11.2011. 14:58 #377143

broj poruka: 658
Brate ako ti je poslednja konga amd/ati bila ona koju si naveo ti nisi u opste kopetentan da savetujes ljude i govoris sta je BOLJE, saglasan sam sa tvrdnjom da je intel daleko pobegao amd-u sto se cpu-ova tice ali reci da ne nvidija bolja od amd karti to je smesno reci, govorim iz iskustva, licno od januara do maja ove godine iz zezanja sam promenio oko 12-15 karti iz oba tabora i ne mogu da potvrdim ono sto tvrdis za amd karte

Snoopy- Re: AMD i Crossfire 16.11.2011. 15:03 #377146

broj poruka: 6083
Nikako da ubodes naziv karte x) `Sappiher` ti stoji i u potpisu :)
Elem, koliko je to bud zasto? Onda mozemo da ti kazemo da ili ne. Ako je do 9998din onda uzmi i bole te brige

LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600,
ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Kao sto naslov kaze zanimaju me dve stvari
:: Imam AMD 965 na 3.8 Ghz i ATI HD 6870 Sappihe
:: ploc
:: e sad zanima me crossfire .Ako uzmem jos jednu 6870 koliko cu osetiti poboljsanje
:: i kako da znam koju kartu moze moj procesor maximum da iskoristi? da ne bude puko para ko budala a rezultat mizeran
:: Znaci vredili se igrati ili oces da se vozis uzmi intel
:: hvala unaper
TheBear Re: Re: Re: Re: AMD i Crossfire 16.11.2011. 15:10 #377153

broj poruka: 6502
Aha, nisam razumeo dobro, pa u pravu si sto se tice jedne karte da je dovoljna, a duplo jace nema trenutno GTX 580 je 30-40% jaca od 6870 u najboljem slucaju..

:: ono sto sam hteo da kazem, u smislu `bacanje para` mislio sam na to da je ta single 6870 sasvim dovoljna za fino igranje, tako da coveku ne treba druga i da ne baca pare.. rekao sam `duplo` a nisam mislio bukvaln
:: @Miskonios, ne treba da mi se izvinjavas, nista se nisam ja uvredio nit` povredio emocije, al faaala ti ko bratu, evo ruke
:: :: Ja stvarno ne znam na osnovu cega ti tvrdis da je to bacanje para..
:: :: Drugo koja bi to bila duplo jaca single GPU karta od HD 6870 ?
:: :: :: po meni je to cisto bacanje para, reci iskreno zar ne mozes da se igras ko covek vec i sa jednom 6870?? ako te bas svrbe pare, sto ne uzmes lepo duplo jacu kartu.. s tim ide i 3x jaci procesor.. plocu
:: :: :: :: Kao sto naslov kaze zanimaju me dve stvari
:: :: :: :: Imam AMD 965 na 3.8 Ghz i ATI HD 6870 Sappihe
:: :: :: :: ploc
:: :: :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
:: :: :: :: e sad zanima me crossfire .Ako uzmem jos jednu 6870 koliko cu osetiti poboljsanje
:: :: :: :: i kako da znam koju kartu moze moj procesor maximum da iskoristi? da ne bude puko para ko budala a rezultat mizeran
:: :: :: :: Znaci vredili se igrati ili oces da se vozis uzmi intel
:: :: :: :: hvala unaper
:: :: :: ::
:: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh
:: :: :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
:: :: :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe
:: :: :: :: HD 6870 Sappiher
:: :: :: :: LC Power Arkangel 850 W
:: :: :: :: Samsung SyncMaster P247
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: @imarkovic 16.11.2011. 15:16 #377156

aaaa sto mrzim da objasnjavam i da se pravdam a NE MORAM.. brate, ja sam rekao sta sam JA IMAO zadnje, a nasklapao sam se i naradio na raznim konfiguracijama AMD/intel/xeon/opteron, sta god oces, tako da smatram da sam VRLO kompetentan, uskoro cu da pocnem da ujedam ko Nikola Simic
btw, prosto mi je neverovatno (ali simpa) da si pomislio da dajem savete u skladu sa mojom starom `konfom`, i zakljucio da nisam kompetentan da dam savet sa danasnji AMD cpu ili gpu
evo ja sam isto iz zezanja promenio 56-66 karti iz oba tabora i iz iskustva kazem da je bolja nVidia, i sta cemo sad?

:: Brate ako ti je poslednja konga amd/ati bila ona koju si naveo ti nisi u opste kopetentan da savetujes ljude i govoris sta je BOLJE, saglasan sam sa tvrdnjom da je intel daleko pobegao amd-u sto se cpu-ova tice ali reci da ne nvidija bolja od amd karti to je smesno reci, govorim iz iskustva, licno od januara do maja ove godine iz zezanja sam promenio oko 12-15 karti iz oba tabora i ne mogu da potvrdim ono sto tvrdis za amd kart
Miskonius @imarkovicu 16.11.2011. 15:25 #377157

Samo mala opservacija, posto si potvrdjeno objektivan i ne-fanboy Nvidije:
Sklapati i drndati odredjenu kartu ili konfiguraciju nije isto.

SkyFire ... 16.11.2011. 15:32 #377158

broj poruka: 18472
@DjokoSRBIN
Care pa kad te vec toliko uveseljavam sto ne kazes da ti posaljem neki vic na mail pa se bar smej kao covek..

E sad da postavimo stvari iz drugacije perspektive..
Jel sebe smatras stvarno toliko komptetnim i uzvisenim ,dovoljno upucenim ,sa adekvatnim znanjem korisnika koji je veteran u ovim vodama da bi mogao da na takav nacin izjavis tako glupu stvar tj da se ti meni podsmevas?!
Da li si se mozda zapitao koliko si ti zapravo povrsan u svojim potrebama i gledistima ,interesovanjima i znanju te svoj stav zastupas na osnovu toga?!
Jel mislis da ja bez osnove tvrdim da je nVidia bolja i superiornija?I sto je uopste bitno sta ja mislim ako nisi fanoboy?!Samo ce fanboyu tako nesto smetati.

Pozabavi se malo istrazivanjem i jedne i druge tehnologije,onda to upotrebi u prakticnom radu pa ces ako si stvarno covek od reci i postenja shvatiti ono sto ja tvrdim a sto opet znao ceo svet.
ATI je jednu celu sferu postojanja iza nVidia po svemu..Kvalitetu,tehnoloskim resenjima,performansama itd..
Aman covece oni ne umeju da naprave brzu kartu sa vise tranzistora i sa boljim karakteristikama vec naprave goru u sledecoj generaciji.
Evo sad ce treca generacija kako presipaju iz supljeg u prazno..
Kad covek pogleda,nisu mrdnuli od serije 5xxx,(u tehnoloskom smislu)..Sve ti govori moj boldovani potpis..Koliko su `ozbiljna` firma..
A najsmesnije mi je od svega sto sami priznaju javno da zele da se ugledaju na nVidia sto sad i pokusavaju sa GNC arhitekturom :D Opet posteno,nisu kao njihovi korisnici fanaATIici da ne znaju da razlikuju realno od imaginarnog.

Steta je sto si poceo da se ponasas i uklapas u drustvo poznatih pavijana sa foruma.
Do skoro si bio stvarno odmeren momak i kulturan,imao sam lepo misljenje o tebi..

@Dejzan
Tebe je najvise interesovalo da li ce rezultat biti mizeran.Koliko god da izgubis na toj platformi mizeran rezultat nece biti.Ako je cifra smesna uzimaj to.Ja bih uzeo bez razmisljanja.
Osetices itekako boost i druga karta znaci dosta pogotovu ako imas HD rez.
Pozdrav.

Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.png
AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jpg
AMD Graphics Cayman Fail -> http://i42.tinypic.com/qs4kqr.jpg
FrekFencija

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs