Da li da stavim 11.7 koji sam dobio uz kartu ili najnovije 11.10? Znam da je skoro uvek bolje najnovije ali, sta znam, mozda PowerC ima neku specificnost. Pored ostalog, vrlo mi je bitno da nemam problema sa zvukom preko HDMI-a, a posebno mi je vazan surround.
Ako nameravaš da ih uklešeš, istešeš ili istokariš, onda idi na starije, original uz kartu... a ako misliš da ih instaliraš, šta te bole qtojko, probaj jedne, pa ako ne valjaju, stavi druge...
Ma nekako se i ja setih da mogu da probam druge ako ne valjaju prvi al` ovo mi je prva prava (nadam se) ATI kartica u zivotu, pa sam u frci da necu moci da skinem prethodni Catalyst bez reinstalacije winjdoza. Bar tako kruze price... pa ko reko` sigurno je sigurno, bolje da se javi neki vlasnik iste nam komponente. Bolje da se ucim na tudjim greskama nego na svojim .p
:: Ako nameravaš da ih uklešeš, istešeš ili istokariš, onda idi na starije, original uz kartu... a ako misliš da ih instaliraš, šta te bole qtojko, probaj jedne, pa ako ne valjaju, stavi druge.. :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Ko li ti je to rekao da mora da se reinstalira Windows kada se menjaju drajveri?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Ma nekako se i ja setih da mogu da probam druge ako ne valjaju prvi al` ovo mi je prva prava (nadam se) ATI kartica u zivotu, pa sam u frci da necu moci da skinem prethodni Catalyst bez reinstalacije winjdoza. Bar tako kruze price... pa ko reko` sigurno je sigurno, bolje da se javi neki vlasnik iste nam komponente. Bolje da se ucim na tudjim greskama nego na svojim . :: :: _________________________________________________________ :: 955, PC6790, 870-C45, PAT2x4/1333, HIT1TB, SAM22x, LC600, TTV3 :: :: :: Ako nameravaš da ih uklešeš, istešeš ili istokariš, onda idi na starije, original uz kartu... a ako misliš da ih instaliraš, šta te bole qtojko, probaj jedne, pa ako ne valjaju, stavi druge.. :: :: :: :: :: :: Budale veruju u sreću. :: :: :: ::
:: Ko li ti je to rekao da mora da se reinstalira Windows kada se menjaju drajveri :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. ::
Control Panel\System and Security\System\Device Manager\Display adapters \ (odaberes svoju kartu)\Driver\Uninstall I onda CC cleanerom deinstaliras AMD Catalyst Install Manager-a i zavrsio si posao
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.