Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Powercolor 6790, koji drajveri ?
STRANA 1 OD 1
alrad Powercolor 6790, koji drajveri ? 12.11.2011. 20:59 T40221

status: user
broj poruka: 4845
Da li da stavim 11.7 koji sam dobio uz kartu ili najnovije 11.10? Znam da je skoro uvek bolje najnovije ali, sta znam, mozda PowerC ima neku specificnost. Pored ostalog, vrlo mi je bitno da nemam problema sa zvukom preko HDMI-a, a posebno mi je vazan surround.

Pisko Kamenorezac 12.11.2011. 21:06 #376182

broj poruka: 6650
Ako nameravaš da ih uklešeš, istešeš ili istokariš, onda idi na starije, original uz kartu... a ako misliš da ih instaliraš, šta te bole qtojko, probaj jedne, pa ako ne valjaju, stavi druge...

Budale veruju u sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Stavi najnovije 12.11.2011. 21:17 #376185

broj poruka: 4420
Nema to veze dal je Powercolor ili neki drugi...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

alrad Re: Kamenorezac 12.11.2011. 21:22 #376189

Ma nekako se i ja setih da mogu da probam druge ako ne valjaju prvi al` ovo mi je prva prava (nadam se) ATI kartica u zivotu, pa sam u frci da necu moci da skinem prethodni Catalyst bez reinstalacije winjdoza. Bar tako kruze price... pa ko reko` sigurno je sigurno, bolje da se javi neki vlasnik iste nam komponente. Bolje da se ucim na tudjim greskama nego na svojim .p

:: Ako nameravaš da ih uklešeš, istešeš ili istokariš, onda idi na starije, original uz kartu... a ako misliš da ih instaliraš, šta te bole qtojko, probaj jedne, pa ako ne valjaju, stavi druge..
::
:: Budale veruju u sreću.
Miskonius Re: Re: Kamenorezac 12.11.2011. 21:24 #376193

Ko li ti je to rekao da mora da se reinstalira Windows kada se menjaju drajveri?

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: Ma nekako se i ja setih da mogu da probam druge ako ne valjaju prvi al` ovo mi je prva prava (nadam se) ATI kartica u zivotu, pa sam u frci da necu moci da skinem prethodni Catalyst bez reinstalacije winjdoza. Bar tako kruze price... pa ko reko` sigurno je sigurno, bolje da se javi neki vlasnik iste nam komponente. Bolje da se ucim na tudjim greskama nego na svojim .
:: _________________________________________________________
:: 955, PC6790, 870-C45, PAT2x4/1333, HIT1TB, SAM22x, LC600, TTV3
:: :: Ako nameravaš da ih uklešeš, istešeš ili istokariš, onda idi na starije, original uz kartu... a ako misliš da ih instaliraš, šta te bole qtojko, probaj jedne, pa ako ne valjaju, stavi druge..
:: ::
:: :: Budale veruju u sreću.
alrad Re: Re: Re: Kamenorezac 12.11.2011. 21:28 #376196

Ma niko posebno, tako nalazim da kukaju po netu. A ne znam stvarno, jer do sada sam vozio samo Vidiu.
I nemojte sad da krene red-green war zbog ovoga.

p.s. nije ti losa izreka u potpisu al` imam ja jednu bolju. Os` da cujes ?

:: Ko li ti je to rekao da mora da se reinstalira Windows kada se menjaju drajveri
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Miskonius Kad hoces da deinstaliras stari drajver.. 12.11.2011. 21:34 #376198

Control Panel\System and Security\System\Device Manager\Display adapters
\ (odaberes svoju kartu)\Driver\Uninstall
I onda CC cleanerom deinstaliras AMD Catalyst Install Manager-a
i zavrsio si posao

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs