Sta je najbolje da moze da se kupi za ove pare (eventualno koji dinar vise) treba mi 21-22 inca, HDMI, LED i sto krace vreme odziva.
Hvala unapred na predlozima, pazari se za koji dan tako da je svaki predlog dobrodosao :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
nekako mi mnogo 23-ojka. Sto mi je malo skarabudzen pa ne znam dal bi stao normalno. @ miskonius na koji dell mislis? Mogu da se pruzim jos hiljadarku vise, ali mi je bitno da ima sve sto gore rekoh: LED, HDMI... ako moze i IPS onda super :D
BTW nisam rekoa mi treba iskljucivo za GAMING i ponekad filmice :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Šta ti je bitno toliko da je LED? Već 2 puta si to spomenuo, ispade da je mnogo bitna stvar... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: nekako mi mnogo 23-ojka. Sto mi je malo skarabudzen pa ne znam dal bi stao normalno :: @ miskonius na koji dell mislis :: Mogu da se pruzim jos hiljadarku vise, ali mi je bitno da ima sve sto gore rekoh: LED, HDMI.. :: ako moze i IPS onda super : :: :: BTW nisam rekoa mi treba iskljucivo za GAMING i ponekad filmice : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
@alexi Ajde molim te ne kenjaj, ali stvarno. Od 12 prodatih, samo jedan je bio pristojan. U odnosu na 2310, ovaj je obicno...... Bolje neka uzme LG E2261V-PF. Manje bole oci i nema zamucivanja detalja, samo ga spoji na HDMI.. operator
razmisljao sam i ja taj dell da uzmem, nego mi treba taj hdmi, jer bih vezivao PS3 na njega nekad. To mi je favorit trenutno, ali ne mogu da nadjem na IT svetu taj LG? kakav je? vidim da svi hvale dell, tako da ce verovatno to i biti ako ne nadjem nesto bolje u narednih dan-dva... ima li samsung mozda neki model slican ovom? **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Buraz, ne huli na Dell U23/2412URRRGHWOOAHPANTPANTKHM, šejtanizovaće+te!!!
- šala na stranu, poslednja 2 Dell-ova modela su toliko dobri da ja redovno svršim u gaće kad ih vidim...
LOL
Tužilac ->Poternica->KaFez
:: @alex :: Ajde molim te ne kenjaj, ali stvarno :: Od 12 prodatih, samo jedan je bio pristojan. U odnosu na 2310, ovaj je obicno..... :: Bolje neka uzme LG E2261V-PF :: Manje bole oci i nema zamucivanja detalja, samo ga spoji na HDMI. :: operator :: ::
jer ga imam, pored LED-a kad ga stavis, tek onda vidis koliko je LED smesan u nijansama boje....odlican +10, jedino po meni odziv od 8ms, ali za ovu azdaju treba ti i odgovarajuca graficka, ja sam sutradan odma izvadio moju ATI HD 3870, koja jos na 17-19 incha jede, i stavio AMD HD 6950 Sapphire i sad sve kizi, Battlefield 3 na ULTRA!!!
znaci grafa mora da bude najnovije generacije....+200 jevreja jos!!!
:: Sta je najbolje da moze da se kupi za ove pare (eventualno koji dinar vise :: treba mi 21-22 inca, HDMI, LED i sto krace vreme odziva :: :: Hvala unapred na predlozima, pazari se za koji dan tako da je svaki predlog dobrodosao : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Jel ti razumeš da si rekao upravo pored LEDa kad ga staviš vidiš koliko je LED smešan??? __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: jer ga imam, pored LED-a kad ga stavis, tek onda vidis koliko je LED smesan u nijansama boje....odlican +10, jedino po meni odziv od 8ms, ali za ovu azdaju treba ti i odgovarajuca graficka, ja sam sutradan odma izvadio moju ATI HD 3870, koja jos na 17-19 incha jede, i stavio AMD HD 6950 Sapphire i sad sve kizi, Battlefield 3 na ULTRA!! :: :: znaci grafa mora da bude najnovije generacije....+200 jevreja jos!! :: :: ::
:: jer ga imam, pored LED-a kad ga stavis, tek onda vidis koliko je LED smesan u nijansama boje....odlican +10, jedino po meni odziv od 8ms, ali za ovu azdaju treba ti i odgovarajuca graficka, ja sam sutradan odma izvadio moju ATI HD 3870, koja jos na 17-19 incha jede, i stavio AMD HD 6950 Sapphire i sad sve kizi, Battlefield 3 na ULTRA!! :: :: znaci grafa mora da bude najnovije generacije....+200 jevreja jos!! :: :: ::
OK bice dell verovatno, video sam par review-ova sad. Definitivno best buy. Hvala svima :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.