Instalirao sam novi sistem pre nedelju dana, i otkako sam instalirao drajvere za GPU, stalno mi se desava sledece:
Radim nesto, ili pretrazujem npr i samo odjednom se freeze slika (kao da zakuca komp) ali mogu misa da pomeram, i tako 5 sec. Posle tih 5 sec i misa ne mogu da pomeram, monitor se ugasi i opet upali, i bude sve ok. Izbaci mi notifikaciju `Display driver stopped working...` itd. A sto je najgore ne desava mi se samo to, nego kad sam u nekoj igrici, samo odjednom zakuca i posle 5sec BSOD. Tamo takodje pise da je drajver prestao da radi.
Uninstal sam 11.10 drajvere i probao starije neke. Sada sam na 11.3 i bilo je ok, medjutim jutros se opet pojavio freeze.
Meni se ovo desavalo uglavnom sa nvidia grafikama... nekada davno sa MX400 na VIA KT266A chipsetu a skorije sa GT220 na i7 ne znam koji je chipset (masina je dell vostro) tacno posto je admin na poslu zakljucao sve sto se moglo zakljucati... Narano dva puta re reinstalirao vozace i nakod drugog puta je za sada sve OK...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Instalirao sam novi sistem pre nedelju dana, i otkako sam instalirao drajvere za GPU, stalno mi se desava sledece :: :: Radim nesto, ili pretrazujem npr i samo odjednom se freeze slika (kao da zakuca komp) ali mogu misa da pomeram, i tako 5 sec. Posle tih 5 sec i misa ne mogu da pomeram, monitor se ugasi i opet upali, i bude sve ok. Izbaci mi notifikaciju `Display driver stopped working...` itd :: A sto je najgore ne desava mi se samo to, nego kad sam u nekoj igrici, samo odjednom zakuca i posle 5sec BSOD. Tamo takodje pise da je drajver prestao da radi :: :: Uninstal sam 11.10 drajvere i probao starije neke. Sada sam na 11.3 i bilo je ok, medjutim jutros se opet pojavio freeze :: :: Sta je problem? :: :: :: GPU je XpertVision HD 4850 :: ::
Ma ja ne znam koliko puta da uninstall. Sad sam uninstal i ove jer mi se jutros vec 4 puta desio BSOD. Polupacu ga `bes mi sve :D Sad sam sve uninstall, pa cu videti kako cu -.-`
Za deinstalaciju koristi revo uninstaler, ako ne koristis driver cleaner 3.6.2.8 Premium ili Driver Sweeper 3.2.0 26.09.2011. Prvi malo bagovit, ali radi poso. KAd pukne, samo ponovo ga pokrenes i brises sledece. operator
ni jedan program od tih ne zavrsava posao, ne cisti detaljno, najefikasnije resenje za to su `prstici` i registry, ali pazljivo.. jedino ccleaner je ok za remove programa i startup, ciscenje cacshe, temp-a, a za registry je uradjen tako da ne brise sve nego samo onako povrsno.. to je glupo, onda ti i ne treba software za to... driver sweeper je ok, ali par puta ni on nije hteo da pocisti repove..
:: Za deinstalaciju koristi revo uninstaler, ako ne koristis driver cleaner 3.6.2.8 Premium ili Driver Sweeper 3.2.0 26.09.2011 :: Prvi malo bagovit, ali radi poso :: KAd pukne, samo ponovo ga pokrenes i brises sledece :: operator :: ::
sutra sa tim uninstalerima, sad nemam zivaca, hocu bar jedan HoN da odigram na miru bez BSOD-a. A ako ne bude uspelo sa tim uninstalom i opet drugim drajverima, imate neko drugo resenje?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.