Re: Da li moze ikako eyefinity sa 3 monitora bez displayporta?
10.11.2011. 19:48
status: user broj poruka: 4016
Ako ja ne gresim pitas za tvoju kartu, a ako je tako onda izvoli citat iz jednog texta:
Another little issue or what some may even consider a disadvantage of the Nvidia’s Surround gaming setup originates from the graphics chip architecture. If you are interested in building an Nvidia-powered gaming rig, there are only two options – expensive and very expensive. In order to create a three-display set-up ForceWare graphics driver needs to address two physical GPUs in a single system.
Pitam, jer sam nabavio 6770, imam i tri monitora, i uspeo sam da namestim ali samo 2. Nije to to sa dva monitora jer u FPS igricama taman mi dodje nisan po sredini gde se dele monitori. Mada, nije mi jasno, ASUS HD6770 CUCore je u pitanju, ima DVI, VGA i HDMI. Jel uopste moguce onda na ovoj kartici da povezem 3 monitora u eyefinity?
:: Pitam, jer sam nabavio 6770, imam i tri monitora, i uspeo sam da namestim ali samo 2. Nije to to sa dva monitora jer u FPS igricama taman mi dodje nisan po sredini gde se dele monitori :: Mada, nije mi jasno, ASUS HD6770 CUCore je u pitanju, ima DVI, VGA i HDMI. Jel uopste moguce onda na ovoj kartici da povezem 3 monitora u eyefinity :: :: ::
Evo ga kod mene, pokusavamo da se igramo ali nejde! :) Jel moguce bez DP na grafi da se prikljuce 3 monitora?
:: Prodao ti Bosh mog CuCorea? : :: :: :: :: Pitam, jer sam nabavio 6770, imam i tri monitora, i uspeo sam da namestim ali samo 2. Nije to to sa dva monitora jer u FPS igricama taman mi dodje nisan po sredini gde se dele monitori :: :: Mada, nije mi jasno, ASUS HD6770 CUCore je u pitanju, ima DVI, VGA i HDMI. Jel uopste moguce onda na ovoj kartici da povezem 3 monitora u eyefinity :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.