treba mi savet od vas koji se razumete u kompjutere,koju graficku kartu da uzmem za ovu rezoluciju,procesor mi je athlon II 255 na 3,1ghz i neka ploca sa integrisanom grafikom+500w neko chieftek napajanje,posto nemam para za nove komponente mislio sam samo da kupim graficku koja ce moci normalno da tera igre na ovoj rezoluciji neko duze vreme pa mi predlozite nesto.
Slobodno mozes da ubodes 6850 u taj tvoj komp i za te pare. sli problem je sto je to overkill za taj tvoj monitor, sem ako ne planiras kupovinu novog Ako ne planiras, uzmi 6750/6770
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Ovaj monitor je star svega 9 meseci pa ga ne bih menjao,kad kazes overkill mislis da je 6850 prejaka za ovaj monitor?Stim bolje sto bolja karta duze ce gurati igre na high zar ne?dakle athlon II 255 + 6850 mogu li ocekivati normalno igranje barem jos 2 godine dok ne skupim neke pristojne pare za neki veci monitor i jace kuciste?
S`obzirom da ti je tolki budzet mozes da ide na 6850, ali tvoj CPU nece moci sve da izvuce iz nje. Tek ce da osetis pravu moc sa nekim jacim CPUom. Da sam na tvom mestu evo sta bih ja uradio. Uzeo 6850 polovnu u garanciji na oglasima za 100e moze da se nadje, prodao taj CPU, valjda moze za 30e, 30e ostalo od budzeta to je 60e i uzeo neki jaci CPU. Tako bi se lepo naigrao ti! Ovo je samo neko moje misljenje sta bih ja uradio na tvom mestu.
Pozdrav! _______________________
Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?
Ali ces definitvno u igrama koje traze quad imati manji fps nego sto bi imao sa x4 Pametno je ovo sto ti je aco predlozio, ako hoces sigurnost na duzi period...
jer na 1280x1024 neces skoro ni primetiti razliku izmedju 6770 i 6850.Jaca karta ti treba za vece rezolucije,a ti nameravas da zadrzis monitor.Uzmes sada 6770,a kad budes hteo veci monitor lepo prodas celu masinu..
:: Ali ces definitvno u igrama koje traze quad imati manji fps nego sto bi imao sa x :: Pametno je ovo sto ti je aco predlozio, ako hoces sigurnost na duzi period.. :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
imam ponudu za 9800gt graficku kartu u garanciji jos 1 godinu za 40 eur,i da ostalih 90 eur preusmerim za procesor tipa amd 955,965,da li se onda mogu pouzdati u ovu graficku na neko duze vreme u rezoluciju 1280x1024+quad amd?
E nece da je gusi Sto se tice karte i procesora, ako mozes da kupis 955 super (ne znam dal ces da ga nadjes sad negde za 90 evra) a sto se tice 9800gt, gledaj da taj to smanji na 30-35 evra, ako malo ispreturas oglase mozda nadjes neku 4850 za tih 40 evra...
:: Gusice ako ne OC proc na nekih 3,5GHz barem :: :: :: :: Ali ces definitvno u igrama koje traze quad imati manji fps nego sto bi imao sa x :: :: Pametno je ovo sto ti je aco predlozio, ako hoces sigurnost na duzi period.. :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: ::
ma tako cu i uraditi najverovatnije jednu 6770 vidim da je odlicna za ovu rezoluciju,ne isplati se uzimati procesor,pa opet sve menjati za 2,3 godine,da se izigram sada kao covek pa posle ako bude para sve zamenim hvala vam na savetima zivi bili
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.