imam je i nisam joj našo manu (nisam imao neku sličnu za poređenje) novu sam platio, letos 15000 i 300-400din
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
:: Pozz ljudi, bicu krata :: :: Kartica iz naslova :: 1. Vase ocene i sugestije u vezi iste :: 2. Kolko vredi stara 5 meseci, sa garancijom od jos 2,5 god :: :: :: Hvala svima unapred :: ::
Trenutno ih nema na lageru nove.Dimenzije kartice su: 245(duzina)*115(sirina)*35mm.Pazi obavezno na dimenzje jer hoce da smetaju HDD-u i kablovima koji idu u njih, uzmi metar i lepo izmeri i obaveno vodi racuna o debljini kad meris jer hoce da zatvori Sata port jedan ili da zakaci hladnjak na Sout bridge-u.
Ja sam pazario GV-R687UD-1GD (rev. 2.0) koja je 290mm dugacka jedva mi stala u kuciste moro sam da prebacujem HDD-ove i da zrtvujem 1 sata port sreca pa je prosla hladnjak od sout bridge-a za 1 mm.
Sto se napajanja, tice MS industrials 550w pro tera pehnom II x2 550,4gb rama, 2 pci kartice i ovu graficku sasvim normalno ne greje se (isto mi se ponasa kao i kad sam imao 9800gt u kucistu).
Ocenu nemogu da ti dam a da budem realan jer mi je jos u fazi testiranja i stelovanja ali u odnosu na 9800gt poboljsanje je primetno i vizuelno i po brzini.
Video sam to cudoviste Gigabyte od 290 mm, nisam mogao da verujem... Sto im je to trebalo toliko prostora jbt??? Al ova MSI nije tolika. Mada nisam trenutno kuci da izmerim (bicu za sat vremena), secam se da imam oko 29 cm prostora sto se tice duzine kartice, e sad za hladnjak na southbridg-u ne znam tacno al nece valjda toliko da smeta (merim ga cim stignem ciku).
Hvala
p.s. Da ne bih otvarao novu temu, imam ponudu da zamenim Athlon x 3 440 i plocu MSI 785GM-E51 za Intel 2500k i plocu Asus p8p67 rev. B3 (al ne znam tacno koja, vidim na it****.com da ih ima vise) i da doplatim 170 evra. Sta mislite o tome?
Ma dodali samo jos 1 ventilator to ti je tih 45cm razlike u duzini u odnosu na MSI, za divno cudo graficka je tiha i ako ima 3 ventilatora mislio sam da ce kucite da mi poleti kad ga ukljucim, mada i pored 3 ventilatora ide do 70 stepeni u full loadu, nisam jos probao OC i da rucno podesavam brzinu ventilatora jer za to nisam imao potrebe.
p.s. Da ne bih otvarao novu temu, imam ponudu da zamenim Athlon x 3 440 i plocu MSI 785GM-E51 za Intel 2500k i plocu Asus p8p67 rev. B3 (al ne znam tacno koja, vidim na it****.com da ih ima vise) i da doplatim 170 evra. Sta mislite o tome?
Nisam upucen puno u intel cpu nek ti se neko javi ko ima slicno, moje laicko misljenje je da se isplati promena samo za koju cenu neznam, mislim da ces morati i memoriju da menjas al nisam 100% siguran.
Imam 29 cm prostora, ili par milimetara tamo-vamo, tj.manje za svaki slucaj. Kuler na southbirdge-u je par milimetara visi od pci slota za grafu, pa valjda nece toliko da smeta???
Nece sve sto je iznad je ok,ono sto je ispod ili iza zna da pravi probleme ili da ga prekrije graficka, snimi da nemas ispod 35mm neki slot koji koristis ili jumper ili prikljucak za SATA ili tako nesto sto ce graficka da prekrije, mene jedino za sad grejanje istog brine da ne greje i graficku tu al takve su sad sve ploce male, mada kao sto rekoh nemam nikakvih problema. Inace pitao si za onu plocu evo ti topic o njoj:
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.