Mislim, sklapas masinu snova, raspitujes se kao da ces da, ne daj Boze, vadis bubreg. Ta grafika je posle GTX modela najjaca...a ne znam sta ce ti ni ona...
Ma bre ljudi, sad ću diplomiram i ova mašina mi je poslednja koju ću dobijem gratis + sigurno poslednja na kojoj ću da igram igrice uopšte - za godinu dve - verovatno idem preko na doškolavanje i hteo bih ovu godinu da iskoristim kao poslednje varljivo leto - i kroz dobar računar - inače, gotovu sam uvek imao slabe grafičke i uvek sam bacao pare na gluposti koje mi tada nisu trebale, e sad ga nećeš, sad ću da uzmem munju pa makar mi preseli svi računari i igre i komentari.
:: :: Ma bre ljudi, sad ću diplomiram i ova mašina mi je poslednja koju ću dobijem gratis + sigurno poslednja na kojoj ću da igram igrice uopšte - za godinu dve - verovatno idem preko na doškolavanje i hteo bih ovu godinu da iskoristim kao poslednje varljivo leto - i kroz dobar računar :: - inače, gotovu sam uvek imao slabe grafičke i uvek sam bacao pare na gluposti koje mi tada nisu trebale, e sad ga nećeš, sad ću da uzmem munju pa makar mi preseli svi računari i igre i komentari :: :: uf..da ne kucam viš :: :: Hvala na info. puno znači ! :: :: Pozdrav
a kako se to dobija gratis masina??? `ocu i ja jednu gratis
Naravno, ako zelis glavobolje sa drajverima i cinjenicom da moras da ih skidas svakih par dana, naravno da ne zaboravimo na patcheve za igre, onda uzmi Radeon 1950PRO. GTS je mnoooogo brzi od 1950PRO...
:: :: U klasi oko 300eur ne postoji nista ni blizu 8800gt :: tako da je ta extra izbor. (ima i za 24600din :: :: Ako mislis da se igras na 19` LCD znaci 1280x102 :: ne treba ti nista jace od RADEON 1950PRO 168EU :: ::
Uzmi je,stvarno je odlicna graficka.Za te pare nema bolje,ali mozda bi trebao da razmislis o nekoj sli/crossfire varijanti(npr. dve 1950 pro),mozda bi za moglo da ispadne bolje od jedne 8800gts,iako se uvek pokaze suprotno..
Hvala svima! Dobro mi je došlo ovih par komentara, a opet, za ovu kartu cene se relativno malo razlikuju (u odnosu na neke jeftinije) u inostranstvu nego u odnosu na cene u Srbiji (cena varira 15-20% dok za neke malko jeftinije cene su ovde veće za čitavih 40-80%)
Kažem, hvala opet, sad ći definitivno biti redovan na forumima,
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.