Monitor Isljucivo Koristim za FPS igre i za gledanje filmova.
Dvoumim se izmedju 19` i 20` u cenovnom rangu od 200 do 350 eura.
Imao sam prilike 3 sata da testiram samsung 940bw 19` igra (COD 2) je bila ok sa jedva primetnim ghostovima, ali filmovi su imali vidljive pixele u brzim akcionim scenama.
Isto me zanima koliko je vazno ima da monitor ima 16.2 ili 16.7 miliona boja. Ako bi neko mogao da mi kaze koji model je best buy 19` i 20` samsung, lg ili neka driga firma.
Ako ces 19` onda probaj Samsung 931BW (doduse ne znam koliko se uklapa u tu cenu) On ima deklarisan odziv od 2ms
Ako ces 20` onda ti probaj Samsung 205BW (sad mislim da ima i 206BW koji je brzi) On je ravno 300e...
Naravno, trazi da ti garantuju 0 mrtvih pixela...Tto sam uspeo da nadjem jedino na https://www.bcgroup-online.com koji ti daju 24h da sve isprobas u okviru kojih mozes da vratis hardver ako nisi zadovoljan tako da efektivno dobijas takvu garanciju (mislim da je posle toga garancija 1 mrtav, ali se oni retko pojavljuju kasnije u toku rada)
imam 194wt vise od pola godine i prezadovoljan sam. nemam ni jednu zamerku sem sto nema podesavanje po visini koje bi mi mozda trebalo i pivot, koji mi ni ne treba... ne znam za 204wt ali ako je kvalitetom isti, sto da ne... u svakom slucaju, moja preporuka
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.