ako ja dobro razumem dajes 6 za 5 :) ne valja ti to brale pusti klok, pusti sve a o tome sto 6 ima garanciju od godinu i jace to da ne spominjem drz` se ti toga sto imas i uzivaj ili spremaj pare za 590 eto
:: ako ja dobro razumem dajes 6 za 5 : :: ne valja ti to bral :: pusti klok, pusti sv :: a o tome sto 6 ima garanciju od godinu i jace to da ne spominje :: drz` se ti toga sto imas i uziva :: ili spremaj pare za 59 :: et :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge :: :: ::
5850 jeste za mrvu jaca ali i osetno veci potrosac. Da ima garanciju, mozda bi i trebao da razmislis o dilu, ovako nije vredno zarad 4-5 frejma. Ma obe su dovoljne zvercice...
Gledaj garanciju i nista vise.Par frejmova gore-dole ti ne igra nikakvu ulogu.
P.S.sa 6850 mozes da igras sve sto ti padne pod sake.Ne kontam sto bi menjao bili sta na comp-u
:: Lepo zboris.. : :: :: :: :: ako ja dobro razumem dajes 6 za 5 : :: :: ne valja ti to bral :: :: pusti klok, pusti sv :: :: a o tome sto 6 ima garanciju od godinu i jace to da ne spominje :: :: drz` se ti toga sto imas i uziva :: :: ili spremaj pare za 59 :: :: et :: :: :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge :: :: :: :: :: ::
naprotiv, u zahtevnijim igrama igra itekako veliku ulogu. Phenom II X4 955BE @4.3ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Sapphire 5850 Toxic 1gb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12c
:: :: Gledaj garanciju i nista vise.Par frejmova gore-dole ti ne igra nikakvu ulogu :: :: P.S.sa 6850 mozes da igras sve sto ti padne pod sake.Ne kontam sto bi menjao bili sta na comp- :: :: :: Lepo zboris.. : :: :: :: :: :: :: :: ako ja dobro razumem dajes 6 za 5 : :: :: :: ne valja ti to bral :: :: :: pusti klok, pusti sv :: :: :: a o tome sto 6 ima garanciju od godinu i jace to da ne spominje :: :: :: drz` se ti toga sto imas i uziva :: :: :: ili spremaj pare za 59 :: :: :: et :: :: :: :: :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge :: :: :: :: :: :: :: :: ::
lepo sam ti govorio da rasprodas to sve i uzmes GTX570, pobijes gomna i gotova stvar
:: Posto mi je otpao dil za HD6950(nazalost), ukazala mi se 100% prilika da zamenim 6850 za 5850 bez ikakve doplate :: :: Evo cinjenica :: :: Sapphire HD6850 fino se klokuje (950/1150) - mozda moze i vise ,nisam probao. Ima garanciju od godinu i nesto dana jos, pisanu. :: :: E sad, pitanje je... :: :: Da li menjati za :: :: HD5850 sapphire referentnu? :: :: Kontam da je kartica brza na difoltu od 6850, ali problem je sto doticna ne poseduje vise pisanu garanciju. Citaj, istekla je.. :: :: Sta biste vi radili :: :: Kakav je ucinak po pitanju overall rezultata po pitanju FPSa :: :: Recimo :: :: Max overclocked 5850 vs 6850 = koliko FPSa manje, tj., vise u korist 5850 ::
Videcemo danas sta ce biti. Sad treba da mi stigne 5850, pa ce obe na `crtu`. :)
:: lepo sam ti govorio da rasprodas to sve i uzmes GTX570, pobijes gomna i gotova stva :: :: :: :: Posto mi je otpao dil za HD6950(nazalost), ukazala mi se 100% prilika da zamenim 6850 za 5850 bez ikakve doplate :: :: :: :: Evo cinjenica :: :: :: :: Sapphire HD6850 fino se klokuje (950/1150) - mozda moze i vise ,nisam probao. Ima garanciju od godinu i nesto dana jos, pisanu. :: :: :: :: E sad, pitanje je... :: :: :: :: Da li menjati za :: :: :: :: HD5850 sapphire referentnu? :: :: :: :: Kontam da je kartica brza na difoltu od 6850, ali problem je sto doticna ne poseduje vise pisanu garanciju. Citaj, istekla je.. :: :: :: :: Sta biste vi radili :: :: :: :: Kakav je ucinak po pitanju overall rezultata po pitanju FPSa :: :: :: :: Recimo :: :: :: :: Max overclocked 5850 vs 6850 = koliko FPSa manje, tj., vise u korist 5850 :: ::
forever, nisi ti normalan. Smiri se čoveče sa tom 6850 odlična je karta, što bi menjao za stariju kartu bez garancije majke ti? __________________ Scourge of PCBerza
Racunaj da ce 5850 biti brza na default-u ocekuj do 10%... Isto toliko i kada se obe overklokuju, zavisi na kolik oce ici ta 5850... Klok za klok ce 5850 biti brza mozda i vise od 10%...
:: Videcemo danas sta ce biti. Sad treba da mi stigne 5850, pa ce obe na `crtu`. : :: :: :: :: lepo sam ti govorio da rasprodas to sve i uzmes GTX570, pobijes gomna i gotova stva :: :: :: :: :: :: :: Posto mi je otpao dil za HD6950(nazalost), ukazala mi se 100% prilika da zamenim 6850 za 5850 bez ikakve doplate :: :: :: :: :: :: Evo cinjenica :: :: :: :: :: :: Sapphire HD6850 fino se klokuje (950/1150) - mozda moze i vise ,nisam probao. Ima garanciju od godinu i nesto dana jos, pisanu. :: :: :: :: :: :: E sad, pitanje je... :: :: :: :: :: :: Da li menjati za :: :: :: :: :: :: HD5850 sapphire referentnu? :: :: :: :: :: :: Kontam da je kartica brza na difoltu od 6850, ali problem je sto doticna ne poseduje vise pisanu garanciju. Citaj, istekla je.. :: :: :: :: :: :: Sta biste vi radili :: :: :: :: :: :: Kakav je ucinak po pitanju overall rezultata po pitanju FPSa :: :: :: :: :: :: Recimo :: :: :: :: :: :: Max overclocked 5850 vs 6850 = koliko FPSa manje, tj., vise u korist 5850 :: :: ::
5850 je definitivno jaca karta, i mozda i ima neke vece razlike u nekim zahtevnijim igrama u fullHD rezoluciji, ali tu su negde. Mozda ti je najbolja varijanta da prodas tu tvoju i doplatis malo pa pazaris lepo 6950/6970.
e jbg sad, covek nije ni stigao da upali ni jednu igru a vec da je proda i da doplacuje itd.. ali kad nece da slusa onda nek se zajebe pa uzme 5850 bez garancije..
:: Evo sta kazu na papiru, jedna i druga :: :: http://www.hwcompare.com/5916/radeon-hd-5850-vs-radeon-hd-6850 :: :: :: :: 5850 je definitivno jaca karta, i mozda i ima neke vece razlike u nekim zahtevnijim igrama u fullHD rezoluciji, ali tu su negde :: Mozda ti je najbolja varijanta da prodas tu tvoju i doplatis malo pa pazaris lepo 6950/6970.
Kazes da je ta 5850 Saphire referentna, kao i moja. Da li je mozda kojim slucajem na prodaju, s obzirom da si ti odustao od zamene, da se poigram malo u CF?
Totalno je debilno menjat kartu najnovije generacije, koja ima garanciju, za prethodnu generaciju, staru 2 i kusur godine i jos bez garancije. Ta 5850 moze sutra da ti crkne i sta ces onda da radis? Gledaces u crn monitor i zamisljati kako pikas BF3? Ne budi smesan i ne glupiraj se. Cuvaj tu 6850-icu ili ako vec nisi zadovoljan prodaj je, dodaj kes i kupi 6950 ili gtx 560ti.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.