Ja moj cistim sa magicnom krpom, uglavnom suvom, ili po nekad ako je bas bas muzgav onda je vrlo malo navlazim, sve se super skida, a ne ostaju mrlje! Imaju i neki sprejevi za ciscenje da se kupe ali to nisam koristio!
Ima gomila krpica i cisti extra... Imam Asus pw201 sa antiglare premazom i zentam se da cistim magicnom (skinuo sam i film u jednom delu ekrana sa njom kad sam cistio obican crt IBM 21`)...
Ja pazario jednu takvu, kao za ciscenje ekrana i filtera a posebno tft monirora i laptop-a jos je kao antiscatic, ali djole. Imam utisak da mi se sad skuplja daleko vise prasine nego ranije, jedino sto lepo mirise ko limunada.
Skida fleke koje krpica i voda ne skinu iz prve ali je naporan za koriscenje prvo sprej na krpicu, onda monitor pa nakon toga suvom kurpicom preko monitora.
Kad sam bio u sloveniji tamo sam Dell cistio vodom i ubrusom za ruke, ta tehnika se najbolje pokazala.
Definitivno najbolja metoda, koju koristim nekoliko godina je magicna krpa + sredstvo za pranje stakla. Otklanja sve masne otiske prstiju i slicno...probaj pa se uveri... .)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.