Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Problem sa igrama
STRANA 1 OD 1
Hajduk Problem sa igrama 11.04.2007. 20:03 T3933

status: user
broj poruka: 114

Hajduk
Imam sledecu konfu:
p4p800-e deluxe
intel pentium 3GHz (Prescot)
2x512Mb ram Kingstone
Ge force 7600gs AGP golden sample

Problem imam u sledecim igrama Rise of Legends i Company of heroes. Na ekranu kada startujem igru mi se pojavi da ne moze da mi nadje hardware render device ili da sistem ima manje od 64 mb rama a graficka ima 256mb rama
Napominjem da sam imao problem sa identicnim igrama i na Radeonu 9550GE/TD
Ako neko zna sta da radim neka mi da neki savet
Hvala unapred.Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 11.04.2007. 20:29 #15759

broj poruka: 3529
Hm! i ja sam ranije imao slican problem sa nekim igrama!
Probaj prvo da skines najnoviji DirectX sa neta i instaliras ga, ili ga lepo instaliraj sa diska od igre! Sekundarna stvar ti je da probas sa novijim drajverom za grafiku, ako ni to ne pomogne, probaj da igre pokreces u compitability mode-u sa win2000, meni je tako uspevalo po nekada!!!

Ako ti ni ovo sve ne pomogne e onda bih ti savetovao svezu instalaciju win-a, ili eventualno na neki drugi hdd(ako imas) cisto radi probe da bi video da li ce ti to resiti problem! A nije ni s goreg da instaliras najnoviji AutoPatcher za XP!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Hajduk Net Meeting 11.04.2007. 22:50 #15769

broj poruka: 114

Hajduk

Brate hvala na odgovoru ali pronlrm je bio u Net Meetingu. Ne mogu da verujem zato sto on valjda koristi direct x rendering devici znaci samo sam njega iskljucio i sve sljaka ko ludo
Bane357 Pozdrav 12.04.2007. 08:24 #15786

broj poruka: 19
A kako si iskljucio NetMeeting?

-ShonE- re NetMeeting 12.04.2007. 09:31 #15789

broj poruka: 3529
Hah! Jeste, u pravu si, i ja sam ranije imao isti problem sa Net Meeting-om! On zauzima na neki nacin DX7, ne znam iz kog razloga, ja ga koristio ranije za chat u LAN-u pa ako ti treba savet ako ga i ti koristis za istu svrhu, moj ti je savet da skines sa neta VoiceConnector i batalis se NetMeeting-a, uopste ne zauzima resurse kompa a super sljaka!
Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs