Imam staru palit geforce 9800gt 1gb 256bit green edition, delimicno radi, al kad s pregreje baguje, tj u servisu je lik reko da je kao neka greska na memoriji! Jel moze to nesto da se proda ili da je cuvam za badava?
Izbaci oglas tako kako si napisao i stavi `ponude na..`
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Imam staru palit geforce 9800gt 1gb 256bit green edition, delimicno radi, al kad s pregreje baguje, tj u servisu je lik reko da je kao neka greska na memoriji! Jel moze to nesto da se proda ili da je cuvam za badava? ::
Pa, ako zelis i dalje da koristis tu karticu, sto joj ne sredis hladjenje? Promeni pastu, obrni neki fan da duva u nju... Ako je samo do paste, posle mozes da je prodas kao ispravnu. Ako to jeste :)
Palitove i gainwardove `green` karte često imaju taj problem. Može da se sredi tako što je underclockuješ 5% Naravno, vidi i na kojim temperaturama se javljaju artefakti, mislim da nije do hlađenja ali da budemo sigurni.
zamenio sam je ja imam sad 6770, nego reko da vidim sta bi mogao sa njom da uradim, mislim da se na negde oko 40 stepeni onako kockice jaljale sto kaze tristram atrefakti!
Pa dobro, ako nećeš da se zajebavaš daj je na oglase kao neispravnu za 5e i nek je đavo nosi, uzeće je neko bar zbog kulera.
:: zamenio sam je ja imam sad 6770, nego reko da vidim sta bi mogao sa njom da uradim, mislim da se na negde oko 40 stepeni onako kockice jaljale sto kaze tristram atrefakti! :: :: ::
Ako mogu 5 evra da dobijem onda bolje da mi stoji, sta da radim sa 5 evra tiket da odigram :D !
:: Pa dobro, ako nećeš da se zajebavaš daj je na oglase kao neispravnu za 5e i nek je đavo nosi, uzeće je neko bar zbog kulera :: :: :: :: zamenio sam je ja imam sad 6770, nego reko da vidim sta bi mogao sa njom da uradim, mislim da se na negde oko 40 stepeni onako kockice jaljale sto kaze tristram atrefakti! :: :: :: :: :: ::
Pa kolko bi ti za neispravnu kartu, nek ti stoji onda za uspomenu i dugo sećanje, ili što reče vladats stavi na limuna pa vidi šta će da ti ponude.
:: Ako mogu 5 evra da dobijem onda bolje da mi stoji, sta da radim sa 5 evra tiket da odigram :D ! :: :: :: :: Pa dobro, ako nećeš da se zajebavaš daj je na oglase kao neispravnu za 5e i nek je đavo nosi, uzeće je neko bar zbog kulera :: :: :: :: :: :: :: zamenio sam je ja imam sad 6770, nego reko da vidim sta bi mogao sa njom da uradim, mislim da se na negde oko 40 stepeni onako kockice jaljale sto kaze tristram atrefakti! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.