Imam ovu konfiguraciju intel coreduo E5200@3.0ghz, 4GB kingstone ddr2 ram, napajanje BLUEBERRY Power Supply PRO 550W PSB550-14, i graficku MSI 6770 ( kupljena pre 2,5 meseca, al nisam bas zadovoljan). Koja bi grafa isla uz ovo sve dobro, a da nista drugo ne menjam i da na ovu kad bi prodao dodam 50-60e ?
U kom smislu nisi zadovoljan sa 6770? Kao prvo za neku jacu grafu na prvom mestu kao sto saxija kaze napajanje obavezno neko jace a na drugom mestu X4 cpu koji bi mogao da isprati grafu koja bi tvoje potrebe zadovoljila
E ovakav odgovor sam ocekivao :D ! hvala videcu :D !
:: To je čak relativno pristojan blueberry, širmovani dugački kablovi, 16 i 18A grane a ima i osnovne zaštite :: :: Nema manje od 300W, išla bi na njega 6850 bez problema - što bi ti bio i najbolji izbor s obzirom na procesor :: :: ::
ili predji na neki Q ili cepaj taj CPU jos, idi bar do 3.2GHz inace moze napajanje i da izdrzi ako imas srece, ortak je imao neko MSI (HR) 550w i preklokovanu 3850 u kombinacii sa PII940 koji je bio svirnut pa je imao stabilnost ali verovatno uz srecu :)
Ta hd 6770 b3 lagano na medium u preko 50fps-a,a rage je ubagovano sranje koje ne moze normalno da se igra dok ne skinesh 2 patch-a i dok ne izadju novi driver za amd(1 novembar,tako bar kazu).
Koja je poenta prelaziti na jacu graficku kad taj procesor ne moze da izvuce maksimum ni iz 6770, tj lose performanse se vide u cpu zahtevnim igrama novije generacije, znam jer sam testirao 5770 na i3 i na athlon 2x 7750be nebo i zemlja... Prvo promeni platformu na nesto novije pa onda mozes da stavljas jace grafe i da ne brines... edit: 6770 == 5770.
Nema sta da ne budesh zadovloljan sa tom grafom,ta msi kosta manje od 90e i apsolutno opravdava tu cenu,lepo ti dodaj josh malo para uz tih 60e prodaj procesor ,maticnu ram(ako uspesh)i bar athlon II x4,pa da vidish kako ce da radi.
bre ja sa mojim x2 5000+ i 6770 sve igre seckaju..odem kod mixera na i5 znaci ponegde i 20fps dobijem...sad igram bf3 i igra klizi i zasecka odjednom..imam 30-40fps i odjednom 12 13 znaci procesor me koci..igram bf3 na ultra na 1280..za hd je slaba grafa za novije naslove ali opet nema bolje u tom cenovnom rangu... I AKO NEKOGA ZANIMA ZAMENA MENJAO BI MOJ X2 ZA NEKI X4 AM3 PROC uz doplatu:)
moja azdaja!!! Asus CUcore 6770 1gb ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 3.0ghz lc600h
Svejedno, ne verujem baš da dual na 3ghz guši 5770, tu je negde kao 4870 a ona je svojevremeno uglavnom i terana na dualima.
Možda te bosh, druže, štogod drugo zajebava? Ne manifestuje se gušenje grafičke slabim procesorom tako što `klizi pa zasecka`. Na kraju krajeva lako je da proveriš, smanji rezoluciju a odvrni ostalo pa vidi da li se pogoršalo.
CPU ga zeza bre... Gde ce taj ubogi atlon da vuce grafu? Sve igre mu jako lose rade...
:: Svejedno, ne verujem baš da dual na 3ghz guši 5770, tu je negde kao 4870 a ona je svojevremeno uglavnom i terana na dualima :: :: Možda te bosh, druže, štogod drugo zajebava? Ne manifestuje se gušenje grafičke slabim procesorom tako što `klizi pa zasecka`.
ali bf3 mi losije radi na low nego na ultra..i mixer je video to :)30%bolja grafa sa i5 nego sa 5000+ tolko od mene a i manje rez traze proc velike rez manje...)
moja azdaja!!! Asus CUcore 6770 1gb ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 3.0ghz lc600h
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.