Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
VGA Asus 9550GE/TD
STRANA 1 OD 1
casper VGA Asus 9550GE/TD 28.10.2011. 23:50 T39293

status: user
broj poruka: 235

Problem je sledeci, na s939 i Athlon 3000+ procesoru ova VGA radi normalno dok se ne instalira driver. Kada instaliram odgovarajuci driver i prvi restart racunara posle instalacije drivera je u redu VGA radi i slika je OK, odmah sledeci restart i kod ucitavanja Win-a kad prodje logo racunar izgubi sliku i tako stoji i tako ponovo restartujem i isto. Onda odem u Safe mod i deinstaliram driver i VGA opet radi normalno i butuje se racunar, ubacim drugu verziju drivera i opet ista situacija nema slike posle drugog restarta nakon instalacije drivera.
Zna li neko o cemu se radi?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Re: VGA Asus 9550GE/TD 28.10.2011. 23:54 #371809

broj poruka: 3821
Ako si reinstalirao operativni sistem, graficka je crkla 100%.

::
:: Problem je sledeci, na s939 i Athlon 3000+ procesoru ova VGA radi normalno dok se ne instalira driver. Kada instaliram odgovarajuci driver i prvi restart racunara posle instalacije drivera je u redu VGA radi i slika je OK, odmah sledeci restart i kod ucitavanja Win-a kad prodje logo racunar izgubi sliku i tako stoji i tako ponovo restartujem i isto. Onda odem u Safe mod i deinstaliram driver i VGA opet radi normalno i butuje se racunar, ubacim drugu verziju drivera i opet ista situacija nema slike posle drugog restarta nakon instalacije drivera.
:: Zna li neko o cemu se radi?
casper Re 28.10.2011. 23:59 #371813

broj poruka: 235
Svez je sistem, Win XP sp3.

f0rever Re: Re 29.10.2011. 00:02 #371814

broj poruka: 3821
Gotova je onda.

:: Svez je sistem, Win XP sp3
tortojed Nadam se da si vodio racuna o cinjenici da se teh. podrska... 29.10.2011. 01:16 #371837

broj poruka: 10999
za tu kartu odavno ugasila - poslednji drajver koji na nju moze da se `metne` je tamo negde iz 2004./5. ...

FaXX ?!?!?!?!?!? 29.10.2011. 06:39 #371852

broj poruka: 44
Nemora da znachi da je crkla grafa, imao sam isti sluchaj sa grafom pa sam za malo bacio karticu. Sluchajno sam dosho do druge ploche, pa ajd reko da je iskoristim da instaliram sistem, i normalno, djavo mi nije dao mira, instaliram drajvere, i eno je shljaka na onoj drugoj plochi ko blesava. Odnesi ti to negde drugde pa isprobaj, ne otpisuj je dok je ne isprobash na drugoj plochi, mozda plocha ima nekog problema sa AGP kontrolerom.

Ne dolazim niotkuda,
i neidem nikuda,
a evo me ovde !

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs