ne koristim taj sw, ali po nekoj logici AVG bi trebalo da je average(prosek)? tako da je moguce:)
:: :: Kako je moguce da je min fps 47, max 48 a AVG 46 :: :: Evo i slike da ne bude da je ne moguce ili tako nesto :: :: http://bit.ly/rVZ4P :: :: Hvala u napred na odgovorima, jeste da je sitnica al` mi bas ide na zivce.
Bas zato sto je 46 prosek(koji se dobija tako sto se u svakoj sec racuna koliko je bilo frejmova pa se podeli sa 60s koliko je trajao test bla bla bla..), a 47 je MINIMUM(znaci nije uopste bilo manje vrednosti od te) => sledi da je ne moguce da 46 bude prosek.
Neka elementarna logika, bar bi tako trebalo zar ne? :)
Pa kako moze prosek da bude manji nego min fps? Greska...
:: ne koristim taj sw, ali po nekoj logici AVG bi trebalo da je average(prosek)? tako da je moguce: :: :: :: :: :: :: Kako je moguce da je min fps 47, max 48 a AVG 46 :: :: :: :: Evo i slike da ne bude da je ne moguce ili tako nesto :: :: :: :: http://bit.ly/rVZ4P :: :: :: :: Hvala u napred na odgovorima, jeste da je sitnica al` mi bas ide na zivce.
aha, pa da, ok, ne vidim ni sta pise ni sta ja pisem, pijem fervex
:: Pa kako moze prosek da bude manji nego min fps? Greska.. :: :: :: :: ne koristim taj sw, ali po nekoj logici AVG bi trebalo da je average(prosek)? tako da je moguce: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kako je moguce da je min fps 47, max 48 a AVG 46 :: :: :: :: :: :: Evo i slike da ne bude da je ne moguce ili tako nesto :: :: :: :: :: :: http://bit.ly/rVZ4P :: :: :: :: :: :: Hvala u napred na odgovorima, jeste da je sitnica al` mi bas ide na zivce.
da ti resim dilemu, min fps racuna preko score a ne preko izmerene vrednosti tokom testa:
2783/60sec=46.38333fps. (verovatno min fps u drugim aplikacijama na koje se odnosi score, vidi kako mere score), druga stvar uzmi u obzir da se radi o statistici gde je greska u toleranciji od +-10%.
U donjem delu tabele ti je data izmerena vrednost za min i max.
Pa promeni program... Markovicu, tako je to kad sedis na `ladnom betonu.
:: :: o tome i pricam : :: :: Ali, u cemu je greska, kako da se ispravi :: :: Probao sam sa drajverima, sa drugom verzijom programa i ista stvar :: :: Jeste da nisam nesto mnogo eksperimentisao sa razlicitim verzijama ali me zanima da l` je to samo kod mene ili.. :: ::
ili kad su svi oko tebe bolesni i kaslju i slinave
:: Pa promeni program.. :: Markovicu, tako je to kad sedis na `ladnom betonu. :: :: :: :: :: :: o tome i pricam : :: :: :: :: Ali, u cemu je greska, kako da se ispravi :: :: :: :: Probao sam sa drajverima, sa drugom verzijom programa i ista stvar :: :: :: :: Jeste da nisam nesto mnogo eksperimentisao sa razlicitim verzijama ali me zanima da l` je to samo kod mene ili.. :: :: :: ::
:: ili kad su svi oko tebe bolesni i kaslju i slinav :: :: :: :: Pa promeni program.. :: :: Markovicu, tako je to kad sedis na `ladnom betonu. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: o tome i pricam : :: :: :: :: :: :: Ali, u cemu je greska, kako da se ispravi :: :: :: :: :: :: Probao sam sa drajverima, sa drugom verzijom programa i ista stvar :: :: :: :: :: :: Jeste da nisam nesto mnogo eksperimentisao sa razlicitim verzijama ali me zanima da l` je to samo kod mene ili.. :: :: :: :: :: ::
ma jok, sedeo sam go u kancelariji sa koleginicom, mora da je to
:: Ma priznaj da si sedeo na hladnom betonu... : :: :: :: :: ili kad su svi oko tebe bolesni i kaslju i slinav :: :: :: :: :: :: :: Pa promeni program.. :: :: :: Markovicu, tako je to kad sedis na `ladnom betonu. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: o tome i pricam : :: :: :: :: :: :: :: :: Ali, u cemu je greska, kako da se ispravi :: :: :: :: :: :: :: :: Probao sam sa drajverima, sa drugom verzijom programa i ista stvar :: :: :: :: :: :: :: :: Jeste da nisam nesto mnogo eksperimentisao sa razlicitim verzijama ali me zanima da l` je to samo kod mene ili.. :: :: :: :: :: :: :: ::
:: ma jok, sedeo sam go u kancelariji sa koleginicom, mora da je to :: :: :: :: Ma priznaj da si sedeo na hladnom betonu... : :: :: :: :: :: :: :: ili kad su svi oko tebe bolesni i kaslju i slinav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa promeni program.. :: :: :: :: Markovicu, tako je to kad sedis na `ladnom betonu. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: o tome i pricam : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ali, u cemu je greska, kako da se ispravi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Probao sam sa drajverima, sa drugom verzijom programa i ista stvar :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jeste da nisam nesto mnogo eksperimentisao sa razlicitim verzijama ali me zanima da l` je to samo kod mene ili.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.