ajde ne lupaj ti odmah @psihoyu, ako si kupio tu zverinu, podrazumeva se da znas da stavis poslednji drajver, POSLEDNJI, ne vracaj se nazad.. i recimo instaliras svez windows, ako je neki neprovereni, da znas da izlecis igru itd itd itd.. ne valjaju ti lekici
:: Da, to je reparirana GTX580 :: :: Lepo su ti ljudi pricali da ne bacas pare na nesto sto je reparirano, a duplo jeftinije skoro :: :: Phenom II 850 x4 3,7GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu/GA 770T-UD3 AM3+/ Sapphire HD6850 1GB DDR5 / WD 1,5TB EARS 64MB / LCpower 6550 v2 GP/ Thermaltake v3/ Acer p193w :: ::
:: ajde ne lupaj ti odma :: @psihoyu, ako si kupio tu zverinu, podrazumeva se da znas da stavis poslednji drajver, POSLEDNJI, ne vracaj se nazad.. i recimo instaliras svez windows, ako je neki neprovereni, da znas da izlecis igru itd itd itd.. ne valjaju ti lekic ::
ovde lepo pise da imas problema sa nekim IGRAMA, a sada kazes da ti igre rade savrseno.
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Gigabyte 5770 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
:: Imam problem sa nekim igaram kako sam uzeo ovu novu graficku :: :: Dakle ne radi mi 3D Mark 11, odrati 4 graficka testa i tu ostane black screen (ne zabode win, vec program) :: :: Uglavnom isto Metro 2033 nije hteo da radi, dok nisam vratio stare 275.33 drajvere :: :: Ima li neko ideju zasto 3Dmark nece da odradi do kraja :: :: Pogaseni su screen saveri i da se monitor ugasi :: :: Ostale igre rade kao sat, tek sad mi masina dise punim plucima, onaj GTX460 je smesna karta za ovu zver.
Nisi me razumeo, a i ja nisam lepo napisao, imao sam problem sa MEtro 2033 i to sam resio tako sto sam vratio na 275.33 drivere, a nadam se da je ovaj 3DMark 11 1.02 patch resio problem sa njim.
Trolcino jedna, ako hoces da te postuju drugi postuj i ti njih. Obracas se ljudima koji nisu duzni i obavezni da ti pomognu sa takvim stavom, kao ne smarajte trolovi... Mislis da si jaje ako si kupio GTX 580? Tako lecis samo svoje komplekse izgleda. Izvini na iskrenosti ali sve vas ima vise takvih kao ti...
:: Nisi me razumeo, a i ja nisam lepo napisao, imao sam problem sa MEtro 2033 i to sam resio tako sto sam vratio na 275.33 drivere, a nadam se da je ovaj 3DMark 11 1.02 patch resio problem sa njim :: :: Sad cu da testiram :: ::
Ti si izgleda banovan sa svih ostalih foruma pa ti je samo ovo ostalo... Secam se kako si kukao kad su te banovali sa `klupice`... a to ti je bilo bitno zbog biznisa kojim se bavis (razmena i prodaja originalnih igara za PS3)... Cini mi se da su te proterali i sa PS3 foruma...
Daj bre oladi malo zivotne kapisle... nije sve tako crno niko ti ne zeli zlo...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Haha, nemam nameru da se svadjam opet, ali ti i jos par ljudi ovde ste takvi trolovi. x :: :: Uostalom ne znam sta se javljate ako necete da pomognete? To se zove cisto trolovanje. . :: ::
Haha, banovan sa svih foruma. :D Banovan sa bencha trajno jer sam napisao: `Meni se ne svidja taj Portal 2 za PC, ne kapiram toliki hype oko igre`. Pitaj onag seljaka od J4tize admina tamo, ako mislis da ja lazem. Na PCAxe-u normalno postujem, tamo je najbolja ekipa ljudi, samo sto ih je malo. Bench je kao facebook, svi ga imaju. xD
Lol bavim se prodajom PS3 igara, to mi je kao hobi, da poplaca svu tehniku sto kupujem.
Radim ja nesto mnogo ozbiljnije, ne brini. .)
:: Ti si izgleda banovan sa svih ostalih foruma pa ti je samo ovo ostalo.. :: Secam se kako si kukao kad su te banovali sa `klupice`... a to ti je bilo bitno zbog biznisa kojim se bavis (razmena i prodaja originalnih igara za PS3).. :: Cini mi se da su te proterali i sa PS3 foruma.. :: :: Daj bre oladi malo zivotne kapisle... nije sve tako crno niko ti ne zeli zlo.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
:: Trolcino jedna, ako hoces da te postuju drugi postuj i ti njih. Obracas se ljudima koji nisu duzni i obavezni da ti pomognu sa takvim stavom, kao ne smarajte trolovi... Mislis da si jaje ako si kupio GTX 580? Tako lecis samo svoje komplekse izgleda. Izvini na iskrenosti ali sve vas ima vise takvih kao ti... :: :: :: :: Nisi me razumeo, a i ja nisam lepo napisao, imao sam problem sa MEtro 2033 i to sam resio tako sto sam vratio na 275.33 drivere, a nadam se da je ovaj 3DMark 11 1.02 patch resio problem sa njim :: :: :: :: Sad cu da testiram :: :: :: ::
E da Mixer93, ti si jos bio u stomaku dok sa ja uveliko se igrao. :p
Tako da mani me tvojih glupih fora `mislis da si jaje sto si uzeo GTX580` ! Sam sam zaradio pare za tu kartu smekeru, tako da sta te bole qita sta ja radim sa njom,ok ?
Muka mi je vise od takvih likova kao sto si ti na forumima!
:: Ti si izgleda banovan sa svih ostalih foruma pa ti je samo ovo ostalo.. :: Secam se kako si kukao kad su te banovali sa `klupice`... a to ti je bilo bitno zbog biznisa kojim se bavis (razmena i prodaja originalnih igara za PS3).. :: Cini mi se da su te proterali i sa PS3 foruma..
Evo da dodam jos Xbox republiku na spisak foruma sa kojih je banovan baja
Jel reparirana GTX 580? Ako je rep moguce je da negde imas problema negde ne.. JA takodej imam GTX 580 samo ASUS DCUII i nemam nikakav problem sa njom.
:: Imam problem sa nekim igaram kako sam uzeo ovu novu graficku :: :: Dakle ne radi mi 3D Mark 11, odrati 4 graficka testa i tu ostane black screen (ne zabode win, vec program) :: :: Uglavnom isto Metro 2033 nije hteo da radi, dok nisam vratio stare 275.33 drajvere :: :: Ima li neko ideju zasto 3Dmark nece da odradi do kraja :: :: Pogaseni su screen saveri i da se monitor ugasi :: :: Ostale igre rade kao sat, tek sad mi masina dise punim plucima, onaj GTX460 je smesna karta za ovu zver.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.