Dobio sam ovu tv kartu i radi pod windowsom x64.Nemam audio kabal koji ide ka maticnoj ploci.da li znate gde se moze nabaviti,i gde se tacno prikljucuje na maticnu plocu?
Privlacna mi je zbog cene i mogucnosti, ali posto je proizvode neki tajvanci ne mogu je naci nigde, nema je ni na sajtu proizvodjaca, tj ima samo neka aeromax DH9000, a ova je InteX DH9000. http://www.aeromax.com.tw/dh9000.html
Ako neko zna nesto o ovj kartici bio bi mu zahvalan. Kaka je software, daljinac, slika...
Ja sam isceprkao neki TV Expert,i TVR.Tja...onako...rade...Ali moram na win 7x64 da drzim na onoj klasik temi jer kad god ukljucim ovaj TVR (koji je bolji),nestane aero...Slika i nije losas.Cak je i dobra.Ne vidim neke razlike u odnosu na winfast 2000xp .Daki021,Hvala...
:: Ja sam isceprkao neki TV Expert,i TVR.Tja...onako...rade...Ali moram na win 7x64 da drzim na onoj klasik temi jer kad god ukljucim ovaj TVR (koji je bolji),nestane aero...Slika i nije losas.Cak je i dobra.Ne vidim neke razlike u odnosu na winfast 2000x :: .Daki021,Hvala.. :: ::
Nema cemu, naravno, samo da dodam da ja imam ovaj tv tuner
I imam samo reci hvale za njega, fenomenalno radi ima extra daljinski i super sliku.... rade mu extra i ulazi zakacio sam klincu sony na njega i radi za sve pare :)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.