Kap prvo hteo bi da se zahvalim svima na predlozima u moj temi od pre neki dan. Ispostavilo se da je problem sto je masina trokirala bio BIOS ploce, za koji sam ja bio ubedjen da je flashova, a nije bio. Uglavnom sad radi sve kao sat i uzeo sam novu grafiku, GTX580 i ne znam kako bi opisao svoje odusevljenje, nema igre koja moze da je optereti, Crysis 1,2 na DX11,sve na max, max, Metro, Batman AA, lete, ovo je prava gaming karta, bem ti ovu srednju klasu, nije to to! Igracu se ovih dana malo sa OC, verujem da moze jos 20% bolje. Koliko sam je platio smesno ne smem ni da kazem. :D
Tiha je solidno, malo bucnija naravno od MS Cyclona, ali bas me briga, ima da se dere kao blesava dok budem igram BF3 !
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Pa fora je sto sam ja ovu GTX580 platio 20e vise nego ti tvoju GTX560Ti. : :: :: Nista drugo, pusti me da uzivam u prvoj high end kartici u zivotu. : :: :: ::
Pusti ti ove sto voze neke kantice i ne znaju sta je prava karta :) To su samo u izlogu vidjali .) I ovaj snoopika da nije uzeo ovu malu zvercicu jos uvek bi bio na onom kineskom plastikaneru :D Sad bar ima KARTU ahahahahahahahaa.
:: Ja smatram da treba izvuci maximum iz svake komponente, a i jos kakve :: Svaka ti se dala, mislim igrica ^_ :: :: Intel E3300@3.6 + CM Hyper TX3 - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000) :: Apacer 2x1GB DDR2 800@950 - Samsung F3 1TB - LC Power 420W - Samsung 740 :: ::
Ma da to ne radi ne bi davali gar dve god. Uzivaj :)
:: Pa fora je sto sam ja ovu GTX580 platio 20e vise nego ti tvoju GTX560Ti. : :: :: Nista drugo, pusti me da uzivam u prvoj high end kartici u zivotu. : :: :: ::
Reparirana je. Platio si je oko 250-300 evra. Ti stverno mislis da mozes da kupis 580icu po ceni `vecoj 20-30 evra` od Snupijeve 560ice i da je tu sve u redu? Onda imas gadan problem u glavi :)
Salim se...
Opste je poznato da su u Srbiju uvezene reperirane Gainward kartice i da je na svakoj `menjan samo kuler`.
A to sto si nasao stabilne OC klokove, to primenjuj samo kada ti zatreba. U manje zahtevnim igrama drzi je na fabrickim klokovima i mozda ce ti trajati malo preko te garancije od dve godine.
S1000RR
:: Ma repariran djokica Marijanov, nova karta, sta lupetate?!
Niste svesni koliko me boli vrsnjak kakva je i sta, imam 2 god garancije, a do tad cu je zameniti 3 puta, jer ce je vreme pregaziti kad izadje nova generacija konzola, PS4 i Xbox720.
Neka te sluzi, i ako je reparirana, ja bi je isto uzeo. Sigurno je ne bi drzao duze od mesec dva, i onda na oglase i tako dalje... :) Sta te briga, imas garancije dve godine, sasvim dodovljno, teraces je pola godine, posle ces uzeti keplera...
uh uh ihhhh sta naprica, GTX780 za godinu dana i da je pregazi PS4 i xbox hahaha, mesas babe i zabe
:: Niste svesni koliko me boli vrsnjak kakva je i sta, imam 2 god garancije, a do tad cu je zameniti 3 puta, jer ce je vreme pregaziti kad izadje nova generacija konzola, PS4 i Xbox720 :: :: Tad ce biti vec neki GTX780 na snazi
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.