Trenutno imam cpu Barton 2600+,abit kv7 kt600,2x512mb ddr400 Hteo bih da menjam graficku posto nemam pare za nov komp pa ostajem jos na AGP-u. E sad uzeo bih ATI SAPPHIRE 1650PRO ili GAINWARD 7600gt stim da je ATI jeftiniji oko 30-40 evra!!! Da li je izmedju njih neka preterana razlika u radu i brzini!
Subjektivno i objektivno: Gainward radi bolje kartice (starija firma, kao Hercules) iako se Sapphire navodi kao #1 ATi brender nisam nesto zadovoljan njihovom main-stream ponudom. Dsota su mi crkavale. Uz to nVidia je stabilnija po pitanju drivera a i na skoro svakoj igri imas LOGO: It`s meant to be played with nVidia...iako su razlike u performansama minimalne u korist 7600GT ipak to nije mala razlika u ceni, da je 10-20e bilo bi odlicno, ovako...
:: E sad uzeo bih ATI SAPPHIRE 1650PRO ili GAINWARD 7600gt stim da je ATI jeftiniji oko 30-40 evra!!! Da li je izmedju njih neka preterana razlika u radu i brzini
Jeste.7600GT je dosta jaca od 1650pro,u nekim igrama i do 50%.
:: :: Trenutno imam cpu Barton 2600+,abit kv7 kt600,2x512mb ddr40 :: Hteo bih da menjam graficku posto nemam pare za nov komp pa ostajem jos na AGP-u :: E sad uzeo bih ATI SAPPHIRE 1650PRO ili GAINWARD 7600gt stim da je ATI jeftiniji oko 30-40 evra!!! Da li je izmedju njih neka preterana razlika u radu i brzini
HMMM Ti imas dosta jaku masinu, bez obzira na 64bita za narod :) Barton (jos pogotovo ako se lepo OC) se fino nosi sa mnogo skupljim jednojezgricnim procesorima. Dakle: NE STEDI PARE, UZMI 7600GT TO JA VEOMA DOBRA, USUDJUJEM SE RECI ODLICNA I NAJBOLJA KUPOVINA ZA TVOJU MASINU. Sa njom neces morati da prelazis na 64bitnu platformu jos minimum dve godine, s obzirom da ne gajis afimintete ka full efektima, jer da ih gajis odavno bi ti bio na nekom dvojezgricnom sa 2giga rama i 7900+. Dakle, nemoj se igrati sa x1650, jeste to dobra karta, ali 7600GT ti apsolutno vredi namicana svake kinte...
:: :: :: :: :: :: Trenutno imam cpu Barton 2600+,abit kv7 kt600,2x512mb ddr40 :: :: Hteo bih da menjam graficku posto nemam pare za nov komp pa ostajem jos na AGP-u :: :: E sad uzeo bih ATI SAPPHIRE 1650PRO ili GAINWARD 7600gt stim da je ATI jeftiniji oko 30-40 evra!!! Da li je izmedju njih neka preterana razlika u radu i brzini :: :: :: HMM :: Ti imas dosta jaku masinu, bez obzira na 64bita za narod :) Barton (jos pogotovo ako se lepo OC) se fino nosi sa mnogo skupljim jednojezgricnim procesorima. Dakle :: NE STEDI PARE, UZMI 7600GT TO JA VEOMA DOBRA, USUDJUJEM SE RECI ODLICNA I NAJBOLJA KUPOVINA ZA TVOJU MASINU :: Sa njom neces morati da prelazis na 64bitnu platformu jos minimum dve godine, s obzirom da ne gajis afimintete ka full efektima, jer da ih gajis odavno bi ti bio na nekom dvojezgricnom sa 2giga rama i 7900+. :: Dakle, nemoj se igrati sa x1650, jeste to dobra karta, ali 7600GT ti apsolutno vredi namicana svake kinte.. :: Pa ajde kad svi govore 7600gt uzecu GAINWARD golden sample! ::
Pazi, vecina ovih modela ide na PCI-E a ne na AGP (teze se nalaze), obrati paznju pri kupovini jer ti imas AGP 8x slot a ne PCI-express 16x...
MiG
:: :: Trenutno imam cpu Barton 2600+,abit kv7 kt600,2x512mb ddr40 :: Hteo bih da menjam graficku posto nemam pare za nov komp pa ostajem jos na AGP-u :: E sad uzeo bih ATI SAPPHIRE 1650PRO ili GAINWARD 7600gt stim da je ATI jeftiniji oko 30-40 evra!!! Da li je izmedju njih neka preterana razlika u radu i brzini!
Evo sad sam bio u gradu i na jednom mestu gde su imali GAINWARD 7600GT GOLDEN SAMPLE prodali imali 2 kom. cena bila 12900din.A na ostalim mestima ima ali CLUB 3D,TO NEBIH NIKADA PAZARIO
:: :: Evo sad sam bio u gradu i na jednom mestu gde su imali GAINWARD 7600GT GOLDEN SAMPLE prodali imali 2 kom. cena bila 12900din.A na ostalim mestima ima ali CLUB 3D,TO NEBIH NIKADA PAZARI ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.