Pozdrav drugari hteo sam da vas pitam koju karticu da uzmem da mi bude physx trenutno imam gtx 580 ali mi dosta usporava fps u mafia 2 alice madness returns razmisljao sam izmedju gtx 550ti i gts 450 naravno moze i neki predlog?
:: Pozdrav drugari hteo sam da vas pitam koju karticu da uzmem da mi bude physx trenutno imam gtx 580 ali mi dosta usporava fps u mafia 2 alice madness returns razmisljao sam izmedju gtx 550ti i gts 450 naravno moze i neki predlog?
Imenjace , da li je moguce da ti toliko nedostaje Physx , da moras pored GTX580 da kupujes dodatnu karticu ??? Ja sam Mafia 2 presao sa ATI 5870 i nista mi nije falilo sto nema fiziku ... Ne bacaj pare , igraj i uzivaj !
dal je moguce da mislis da ti usporava zbog GRAFICKE?? GTX580??!! ejjjj covece, zemljace, znas ti koja je zahtevnosti igre Alice madness?? sad sam se iznervirao! sto se mene tice uzmi GTX590 i stavi za PhysX
:: Pozdrav drugari hteo sam da vas pitam koju karticu da uzmem da mi bude physx trenutno imam gtx 580 ali mi dosta usporava fps u mafia 2 alice madness returns razmisljao sam izmedju gtx 550ti i gts 450 naravno moze i neki predlog?
pa ja bih radije kupio taj procesor nego da uzimam dodatnu kartu, razmisli malo, a sto uopste i gledas fps-ove stvarno mi nije jasno.. da imas tipa 20- pa da razumem
:: Da ali taj test je radjen sa i7 2600k i to na 3.4 ghz tj na stock klokovima sto dodatno ubrzava gtx 580 dok sa i5 760 imam 35 fp :: :: ::
Covece , iskljuci glupu fiziku , da li je to toliki problem da si toliko uporan da igras sa Fizikom ne kapiram te i ako mogu da razumem razne ljudske gluposti ... DA LI TI SAM VIDIS RAZLIKU KAD JE UPALJENA I UGASENA FIZIKA I AKO VIDIS , STA VIDIS ???
Nebitno na koliko je radjen mozda nisu ni ista podesavanja kao kod tebe... Bitno je koliki je dobitak sa dodatom kartom... Nema sanse da je velika razlika izmedju tvog procesora i i7 2600k, jedino ako drzis tvoj na default pa da gusi kartu ali tesko...
Fizika donosi u mafiji ono djubre sto ostaje po podu i ulici, u suprotnom nestaje, malo vise dima i cloth simulaciju (odela likova), a to sve ipak nije vredno skoro 3 put manjeg FPS-a...
:: Otvorio sam temu pre neki dan i od chapter 7 dosta mi laguje fps imam oko 25fps pa 35 pa onda 23 i tako : :: :: ::
Ja nista ovde ne kontam... Ja sam ili lud ili je neko drugi... Mafia II kod mene radi sa Physx-om. 2500K @4.00 Ghz +GTX560Ti. I nemam potrebe za dodatnom karticom za Physx. Kako da ne radi na GTX 580... !!!
Niej to dovoljno za GTX 580, overklokuj procesor i bice sigurno dosta bolje, nemoj da mislis da bi bilo sta dobio sa i5 2500k ili 2600k, tvoj procesor klokovan i ovi procesori sigurno daju jako slicne rezultate u gaming-u i sa najjacim kartama.
:: Drajveri su mi 280.2 :: :: physx software verzija 9.10.051 :: :: A procesor mi radi na 2.8ghz tj fabricki klo :: :: ::
Sky kad vec pominjes bezobrazan AMD-ov marketing, ne znam po kojoj to logici podrzavas ovakav `bezobrazluk`? Nvidia zdušno reklamira Physx kao `NVIDIA® PhysX® is a powerful physics engine enabling real-time physics in leading edge PC games`, pritom `The minimum requirement to support GPU-accelerated PhysX is a GeForce 8-series or later GPU with a minimum of 32 cores and a minimum of 256MB dedicated graphics memory.` Zatim imamo `NVIDIA® GeForce® GTX 580 is the world`s fastest DirectX 11 GPU` i `GeForce.com looks at how Alice: Madness Returns enhances gameplay with the use of PhysX.` I sad mi reci da li je po tebi fer marketing u kome mi imamo da NV najjaca karta ne može da istera pomenutu igru u igrivom broju frejmova, već mora da se dokupljuje neko smeće da bi uopšte mogao da igraš nešto što se reklamira kao `supported feature`. Ako mene pitaš to se takođe zove `poluproizvod` i `obećavanje kula i gradova` itd.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.