imam procesor intel E5300 na 2.6ghz,a hteo bih da kupim neku novi graficku a da mi ne ugusi procesor?? Grafika bi mi sluzila pretezno za igrice ali ne bih da bude skuplja od 120e. razmisljao sam o GTX260 ali mi se ne dopada sto nma direktX 11. Sta mi preporucujete?? Hvala unapred
Ma šta nam napriča za to kratko vreme, da nis ti onaj ekspert što radi sklekove na youtube?
:: :: Da sve ce ti raditi na ovim grafama 6770,6850,gts450,gtx26 :: :: ali najbolje su od ovih gts450 i gtx260 :: :: nema veze sto gtx260 nema directx 11 ali gurace ti sv :: :: ja ti preporucujem jednu od te dv :: :: Ati radeon nije bas dobar!
E ebiga daki,a sta fali ati karticama? Ja imam asus hd 6850 a pre nje sam imao 2600xt koja i dan danas radi.Ako vec uzima neku noviju grafu nek ide na dx 11 karte ako moze.I nije valjda sve sto ima atijevu znak lose?
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62
:: :: :: :: Da sve ce ti raditi na ovim grafama 6770,6850,gts450,gtx26 :: :: ali najbolje su od ovih gts450 i gtx260 :: :: nema veze sto gtx260 nema directx 11 ali gurace ti sv :: :: ja ti preporucujem jednu od te dv :: :: Ati radeon nije bas dobar!
Powercolor je, definitivno, najbolja..... u to nema sumnje. S kojeg su te foruma proterali, kad ovde nakon tri posta spamuješ brendove i lupetaš pri tome.. domaćinski?
Budale veruju u sreću.
:: :: Moze i ATI RADEON Ali najbolje su SAPPHIRE i POWERCOLO :: :: Sluzice ti naprimer POWERCOLOROWA HD6770 1gb ddr5
:: koji jos nekom savetuju kupovinu necega i kao adut navode DX11 !! :: :: Mada mi je ono sa DX10.1 bilo jos surovije :: :: :: Imas po oglasima GTX280/285 za nekih 80-90€, klokuj taj CPU do kraja i uzivaj. :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Tu su negde, oko 14-15k u vantage čisto poređenja radi da ne teramo sad mak na konac.
:: Aj PASTE-uj gde si to procitao :: :: 6850 jaca od GTX285........, a 2600XT u prasini ostavlja 8800GT and so on.. :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` ::
GTX 285 em sto je matora, em sto trosi, a ako je referentna ne moze se pohvaliti ni nekim hladjenjem a verovatno je i izasla iz garancije ili joj je preostalo jako malo, za takvu kartu ne vredi dati 90 evra koliko traze... Bolje dati 30-40 evra vise za nereferentnu Powercolor HD 6850 nove generacije koja je pritom nesto i brza... DX 11 je tu samo mali plus, i sto da nema DX11, zanimljivo je i da provrti i Heaven Benchmark i igra se sa teselacijom, ako nista drugo, a i ima igara koje za nijansu lepse izgledaj upod DX11 a i 6850 je dovoljno jaka da ih lepo pokrene...
ATI kartice su kerov djoka i nemojte to djubre coveku da predlazete. Boze kakvi ste,oterali bi nekog i u propast samo da uzme ATI :) Niko nije obratio paznju na limit do 120 eur prema tome GTX 550 Cu Asus lepota .. Ako moze bolje do 120 eur nemam nista protiv .) Neka polovnjaca ali to opet nije to.Novo je novo a nVidia je nVidia zato shut the fuck up!
:: Aj PASTE-uj gde si to procitao :: :: 6850 jaca od GTX285........, a 2600XT u prasini ostavlja 8800GT and so on.. :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.