Da li neko zna zasto mi pada fps u Counter-u 1.6 na Steamu... na nekim serverima pada fps ali ne znam zasto, graficka mi je ATI Radeon 5670 512mb DDR5 ... da li treba da se iskljuci nesto na grafickoj ili? Hvala unapred!
:: Da li neko zna zasto mi pada fps u Counter-u 1.6 na Steamu... na nekim serverima pada fps ali ne znam zasto, graficka mi je ATI Radeon 5670 512mb DDR5 ... da li treba da se iskljuci nesto na grafickoj ili? Hvala unapred ::
serveri su u haosu.. meni sa R6850 i 1090t zabada,o cemu pricamo ? :) da ne pricamo o tome kako ne mozes da ubijes coveka,ako nema 100fps-a za ping necu ni da komentarisem.. sve u svemu lan,pozz
:: Da li neko zna zasto mi pada fps u Counter-u 1.6 na Steamu... na nekim serverima pada fps ali ne znam zasto, graficka mi je ATI Radeon 5670 512mb DDR5 ... da li treba da se iskljuci nesto na grafickoj ili? Hvala unapred ::
posto imam iskustvo sa jednom igraonicom, isti problemi, razlicite kombinacije hardvera, ali sustina je da ako imas AMD procesor, moras da instaliras ovo lnk.ly/fcd
u pitanju je dual core optimizer, koji bi trebalo da resi problem u igricama
znaci svako ko ima AMD, slobodno neka ovo instalira, takodje bih preporucio da iskljucite cool`n`quiet opciju u biosu, i counter bi trebalo da radi kao sat.
ovo je iskustvo iz igraonice u kojoj ima 30 racunara, a 28 su na AMD-u.
takodje bitno, samo za one koji imaju nVidia graficke u 3D setovanjima iskljucite sve na off, kao i stavljanje na maximu perormance, kao i single monitor / videcete te opcije u setovanjima, posto ja sada nemam kod sebe takvu kombinaciju / i sve bi trebalo da radi kao podmazano
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.