Obrisao sam stare drajvere,ocistio ih driver sweeperom i ccleanerom (iz safe moda) i na to pokusao da instaliram verziju 11.9 drajvere ali mi prijavljuje gresku prilkom instalacija,u log fajlu pise da je problem u visual c++ redistributable,kad sam pokusao njega da reinstaliram javlja mi da vecima noviju verziju od punudnjene i da nije potrebno reinstalirati postojecu,porbao sam joj jedanput isti postupak instalacije drajvera za graficku ali opet prijavljuje gresku prilikom instalacije,ne znma u cemu je problem,u principu ovaj meto brisanja starih i instalacije novih svi preporucuju ka safe metod a kod mene nesto zeza,ima li neko resenje osim reinstall windows?skunuo sam porvereno odgovarajuce drajvere za 5770 graficku tako da neverujem da je do toga.
i meni se dešavalo to kada sam zbog zezanja pojedinih igara eksperimentisao sa različitim verzijama drajvera tamo u martu-aprilu kada je AMD menjao izgled kontrol panela i verovatno još neke stvari, pa određene verzije drajvera nisu u sebi sadržale taj Visual C++ verziju 2010. I pored greške, sve ostalo bi trebalo da je instalirano kako treba, a pošto ti prijavljuje da ga već imaš instaliranog ne bi trebalo da bude problema. Barem kod mene nije bilo. Inače, ne moraš da koristiš Sviper uopšte, samo deinstaliraj prethodni drajver (kad startuješ novi umesto Install izaberi Uninstall) i posle restarta (ako bude tražio) stavi novi. Neki čak kažu da se stari drajver ne mora ni deinstalirati, samo roknu novi preko njega.
ok,nego razmisljam ako nije zavrsena instalacija mozda fale odredjeni delovi drajvera,ali sobzirom da za sad sve ok radi valjda je ok,usvakom slucaju hvala na odgovoru.
:: i meni se dešavalo to kada sam zbog zezanja pojedinih igara eksperimentisao sa različitim verzijama drajvera tamo u martu-aprilu kada je AMD menjao izgled kontrol panela i verovatno još neke stvari, pa određene verzije drajvera nisu u sebi sadržale taj Visual C++ verziju 2010. I pored greške, sve ostalo bi trebalo da je instalirano kako treba, a pošto ti prijavljuje da ga već imaš instaliranog ne bi trebalo da bude problema. Barem kod mene nije bilo :: Inače, ne moraš da koristiš Sviper uopšte, samo deinstaliraj prethodni drajver (kad startuješ novi umesto Install izaberi Uninstall) i posle restarta (ako bude tražio) stavi novi. Neki čak kažu da se stari drajver ne mora ni deinstalirati, samo roknu novi preko njega :: :: :: There can be only one!!! :: :: :: ::
Koliko sam ja upucen u pricu o amd driverima .. moguce da je driver za amd 11.8 najstabilniji.. tako da .. a 11.9 koliko sam cuo ce ti dodati samo bolje performanse za Battlefield 3 ... toliko od mene.
Red Faction Armagedon i Guerrilla mi rade OK, kao i WRC2, pa nemam potrebe za instalcijom novih drajvera, a iskreno me i mrzi da ih reinstaliram (mada ne znam zašto).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.